Liptai Claudia

Kép
Életmód

Ultramenő jótékonysági kampány az UNICEF-től: Divatbabákkal a gyermekekért

Az eredeti, francia kampány után – ahol többek között a Chanel, Louis Vuitton és Christian Dior divatház képviseltette magát - ezúttal a magyar divatszakma tervezőinek krémje tervezett dizájn babát és hozzá illő babaruhát az UNICEF ultramenő kampányához.

Kép
Stílus

Így találd meg a tökéletes melltartót!

A tavalyi nagy sikerű “Stand Up For Fit” kampány után idén a Triumph azt a küldetést tűzte ki maga elé, hogy 500 ezer nőnek segít megtalálni az Igazit, azaz a tökéletes melltartót!

Kép
Sztárok

Szavazz a legstílusosabb férfiakra!

Második alkalommal keresi az erősebbik nem legmeghatározóbb alakjait testvérlapunk, a Playboy. A Playboy Man of the Yearen ezúttal a stílusos férfiak, frontemberek, médiaszemélyiségek, színészek és ikonok mellett a leginspirálóbb hölgyeket is díjazzák majd a gálán.

Kép
Stílus

2014 legszebb InStyle-fotói

2014-ben rengeteg hazai hírességet mutattunk be nektek az 5 éves InStyle magazinban. Íme most egy kis válogatás a legjobb képeinkből! Nektek melyik volt a kedvenc?

Kép
Shopping

400 kihagyhatatlan termék a decemberi Instyle-ban

Még kapható a decemberi InStyle a valaha volt leggyazdagabb karácsonyi ajándékbazárral! A címlapon Liptai Claudia, aki mellett nem lehet szó nélkül elmenni, a belső oldalakon pedig több mint 400 kihagyhatatlan terméket ajánlunk karácsonyra és a hétköznapokra egyaránt.

Kép
Szépség

Személyre szabott parfümök a decemberi InStyle-ban

Még kapható a decemberi InStyle a valaha volt leggyazdagabb karácsonyi ajándékbazárral! A címlapon Liptai Claudia, aki mellett nem lehet szó nélkül elmenni.

Kép
InStyle TV

Liptai Claudia az InStyle címlapfotózásán - VIDEÓ

Színésznő és televíziós személyiség, minden kétség nélkül a legnépszerűbb a hazai médiapiacon. Önazonosságával és természetességével sok nő példaképe itthon, erőteljes szexuális kisugárzásával és fantasztikus humorával pedig Liptai Claudia Magyarország első számú celebritása.

Kép
Sztárok

"Liptai Claudia mellett tényleg nem lehet szó nélkül elmenni"

Olvasói leveleket kaptunk az új lapszámmal kapcsolatban, és büszkén osztjuk meg veletek is az e-maileket - apropó, beszereztétek már a decemberi InStyle-t? :)

Kép
InStyle TV

11 ifjú tehetség a decemberi InStyle-ban - VIDEÓ

Tizenegy fiatal, akikben megvan az a frissesség, átütő tehetség, alkotóerő és rendíthetetlen akarat, ami a jövő sztárjaivá teheti őket.

Kép
Stílus

Megjelent a decemberi InStyle, a címlapon Liptai Claudia

Megjelent a decemberi InStyle! A címlapon Liptai Claudia, aki mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Ha kíváncsiak vagytok arra, mit rejt még az új szám, akkor jó helyen jártok!