Libri

Kép
Promóciók

A közösségi média mindent elbír? – A filterek kihívója a valóság!

Amikor már a századik agyonretusált, filterezett képpel találkozol, amin a hírességek abszurd, kényelmetlen testhelyzetben pózolnak, akkor igazi felüdülés, ha rátalálsz Celeste Barber parodisztikus Instagram fotóira! A Libri adventi kalendáriumában most bele is lapozhatsz Celeste könyvébe.

Kép
Promóciók

Létezik-e nőirodalom?

Mennyire van értelme nőirodalomról, nőírókról, írónőkről beszélni, ahelyett, hogy egyszerűen szerzőkről beszélnénk, nemektől függetlenül?

Kép
Promóciók

Libri irodalmi díjak 2017 – A kortárs magyar irodalom ünnepe

A közönség április 30-ig szavazhat és döntheti el, melyik könyv kapja a Libri irodalmi közönségdíjat. Május 15-én, az ünnepélyes díjátadón mindenre fény derül…

Kép
Promóciók

Könyvajánló: Az Iszlám Állam rabszolgája voltam – Farída szökése

A lány, aki legyőzte az Iszlám Államot

Kép
Shopping

Kedvezményes JOY Kuponok az InStyle-ban - íme a mi tippjeink!

November 7-8-9-én újra kitör a JOY vásárlási láz! A JOY Napok alkalmából már 170 kuponnal vásárolhattok 20-65 % kedvezménnyel. A legjobb hír, hogy a kuponfüzetet nemcsak a novemberi JOY-ban, hanem a novemberi InStyle magazinban is megtaláljátok (már kapható). Most következzenek vezető szerkesztőnk, Visnyei Kata tippjei!

Kép
Életmód

D. Tóth Kriszta és Mautner Zsófi is Aranykönyv díjas

Vasárnap este a Könyvfesztivál záróeseményeként kiosztották ki az Aranykönyv díjakat az Átrium moziban. A több tízezer szavazat alapján a hazai könyvek közül D. Tóth Kriszta, Lakatos Levente, Mautner Zsófi, Leiner Laura és Hozleiter Fanny Mosolyka alkotásai lettek az idei Aranykönyv szavazás győztesei.