L'Occitane

Kép
Szépség

Most L'Occitane ajándékcsomag jár az InStyle előfizetéshez

Most 30 % kedvezménnyel fizethetsz elő egy évre az InStyle magazinra, és megajándékozunk egy L'Occitane utazócsomaggal is.

Kép
Szépség

Oroszlán Szonja lett a L’Occitane szépségnagykövete

Oroszlán Szonját választotta szépségnagykövetének egyik kedvenc szépségmárkánk, a L’Occitane. A gyönyörű képeket az InStyle-nak is rendszeresen fotózó Emmer László készítette.

Kép
Szépség

Télen is ápold a bőröd – 5 tipp

A kinti hideg, a szél, a fűtött szobák száraz levegője mind igénybe veszik bőrünket, ezért télen különösen fontos, hogy kellő figyelmet fordítsunk a hidratálásra, a feszesség megőrzésre. Medgyasszay Dóra tippjei.

Kép
Shopping

Hurrá, JOY Napok! Mi ezt ajánljuk

November 7-8-9-én újra kitör a JOY vásárlási láz! A JOY Napok alkalmából már 170 kuponnal vásárolhattok 20-65 % kedvezménnyel. A legjobb hír, hogy a kuponfüzetet nemcsak a novemberi JOY-ban, hanem a novemberi InStyle magazinban is megtaláljátok (már kapható). Most következzenek szerkesztőasszisztensünk, Dávid Máté tippjei!

Kép
Shopping

Óriási kedvezmények a JOY Napokon - íme a mi tippjeink!

Kép
Promóciók

Ajándék L’Occitane termék minden vásárlónak

Úgy érzed, rád férne egy kis kényeztetés? Szerezd be a testvérlapunk, a JOY online shoppingján a L’Occitane legnépszerűbb és legújabb termékeit, amelyek ellazítanak, felfrissítenek és még meg is szépítenek!

Kép
Szépség

JOY Napok: A legjobb parfümök kedvezménnyel

November 8-9-10-én újra kitör a JOY vásárlási láz! A JOY Napok alkalmából 150 márka mintegy 1000 üzletében vásárolhattok majd 20-65 % kedvezménnyel. A legjobb hír, hogy a kuponfüzetet a novemberi InStyle magazinban is megtaláljátok. Képszerkesztőnk, Brunner Ágnes összeszedte a három kedvenc parfümjét, amelyeket a JOY Napokon sokkal olcsóbban vásárolhattok majd meg.

Kép
Shopping

A fiatalság szeptembertől új formában jelentkezik!

Új formulával és teljesen új csomagolással kerül a webshopok és az üzletek polcaira szeptember 2-tól a L'Occitane Immortelle Divine arcápoló család. A természetes, díjnyertes termékcsalád - amely rendszeres szereplője a mi Best Beauty Buys összeállításunknak is - egy új taggal, az Immortelle Divine arcápolótejjel is bővült, így a teljes rutin most már 4 tagot sorakoztat fel.