Klassz.hu

Kép
Shopping

Black Friday - óriási kedvezmények november 28-án

A Black Friday, azaz Fekete Péntek a Hálaadás ünnepét követő péntek elnevezése az Egyesült Államokban, ahol hagyományosan ez jelzi a karácsonyi bevásárlási szezon kezdetét. Ha már te is ünnepi lázban égsz, érdemes az alábbi oldalakon körülnézned, hiszen hatalmas kedvezmények várnak! 3, 2, 1.... vásárlás!

Kép
Shopping

D. Tóth Kriszta provokatív pólóban szelfizett

Hazai közéleti személyiségek, többek között D. Tóth Kriszta is KOBY pólót választott. Jó hír, hogy a provokatív tervező többi dizájnterméke is elérhető online.

Kép
Promóciók

Nyerj a Klassz.hu és az InStyle közös játékán!

Játékra invitálunk titeket, kedves olvasók: a feladat egyszerű, csupán egy kérdésre kell helyesen válaszolnotok ahhoz, hogy megnyerjétek a képen látható, egyedi és stílusos IVANKA betonóra egyikét.

Kép
Életmód

A tíz legjobb webshop

Az ajándékok beszerzése mindig nagyon nehézkes, de szerencsére ma már itthon is számos jó webshop közül választhatunk. Most a kevésbé ismertek közül mutatunk be néhányat nektek – összeállításukban Osvárt Judit, a Design Hét Budapest projektvezetője segített.

Kép
Sztárok

Dora Abodi ruhában az Éhezők viadala sztárja

Kép
Stílus

Lady Gaga Abodi Dóra fülbevalóját választotta

Hatalmas büszkeség: a fenti képen Lady Gaga egy Dora Abodi fülbevalót visel magyar tervezőnk, Abodi Dóra 2013-as őszi, New Religion Nr 1 kollekciójából.