Kim Kardashian frizura

Kép
Életmód

Mi történt Kim Kardashian popsijával?

Ez akkor most az jelenti, hogy leáldozott a nagy popsi-őrületnek is? És mit szól ehhez Kanye?

Kép
Stílus

Frufruval vagy anélkül? - 8 híresség aki utánajárt a kérdésnek

Legalább egyszer minden nőnek eszébe jut, hogy frufrut vágasson magának. Vajon jól fog állni? Ez a hírességeknél sincs másképp, és néha ők is tévedhetnek. Ha éppen kipróbálnád ezt a fazont, nézd meg, hogy néznek ki a legnagyobb sztárok frufruval és anélkül!

Kép
Sztárok

North West tündéri fotóival nem lehet betelni

Kim Kardashian és Kanye West kislánya, North West az egyik legédesebb hollywoodi sztárbaba, akinek sokszínű személyisége igazán elbűvölő.

Kép
Sztárok

Hivatalos! Kim elárulta születendő gyermekének a nemét

Kim Kardashian a közösségi média királynőjeként nem meglepő módon az Instagramon jelentette be, hogy mi lesz Kanye Westtel közös második gyermekük neme. Nos, szerinted kisfiú vagy kislány fog érkezni a családba?

Kép
Szépség

11 sztár, akik nem féltek a fodrásztól

Idén aztán tobzódunk a különböző frizuratrendekben: láttuk már a lófarok új verzióját, debütált a long bob és mutattunk ultramenő variációkat igazán hosszú hajra. A sztárok sem szabadulhatnak a divat hatása alól és olykor szabad kezet engednek a mesterfodrászoknak. Íme!

Kép
Sztárok

5 sztárfodrász Instagramon, akiket látnod kell!

Kíváncsi vagy, ki áll Kim Kardashian vagy Nicole Kidman frizurája mögött? Az Instagramon szerencsére már a sok sztárfodrász munkájába pillanthatsz be, legyen szó Chanel bemutató backstage-ről, az Oscar-ról vagy exkluzív privát partiról.

Kép
Szépség

A frizura, amit mindenki akar

Évek óta tartja magát a bob-fazon, ősszel pedig kezdetét vette a forma hosszabb verziójának szárnyalása. Persze a long-bob-nak azonnal népes rajongótábora akadt a legstílusosabb sztárok körében is: Kim Kardashiantól Taylor Swiftig 8 híresség frizuráját mutatjuk be. Másolni ér!

Kép
Sztárok

Menő platinaszőke frizurára váltott Kim Kardashian

Kim Kardashian igazi megosztó személyiség: sokan szeretik, de talán egy kicsivel többen vannak, akik nem. Egy valami azonban biztos: mindenkit érdekel, mi történik vele. Most éppen az, hogy új frizurával lépett a paparazzik elé a Balmain párizsi show-ján.