Karolina Kurkova

Kép
Sztárok

Mihalik vs. Palvin - Ki volt a cannes-i amfAR gála legfényesebb magyar csillaga?

Mihalik Enikő is megérkezett a cannes-i filmfesztiválra, egészen pontosan a 23. amfAR jótékonysági gálára, ahova természetesen a már napok óta Cannes-ban tartózkodó Palvin Barbara is hivatalos volt. De vajon ki volt a legszebb a cannes-i vidéken?

Kép
Stílus

Ez a sztárok kedvenc magas sarkúja 2016-ban

Minden évnek megvan a maga őrülete, és pont úgy, ahogy mi, a sztárok is leteszik a voksukat egy-egy imádott darab mellett! Kíváncsi vagy, hogy melyik cipő a number one idén Hollywoodban?

Kép
Sztárok

Ennyit változtak a Victoria's Secret modellek az első show-juk óta

A Victoria's Secret modellgárdája évről-évre változik, csak az biztos, hogy minden show-n gyönyörű, bomba testű angyalok fognak végigvonulni. Stephanie Seymour, Tyra Banks, nem is beszélve Adriana Limáról, aki 16 éve oszlopos tagja a csapatnak. Az hosszú idő, elő a képekkel!

Kép
Stílus

Világsztárok és egy magyar topmodell a H&M Studio párizsi show-ján

A sport és a futurizmus volt a témája a H&M Studio párizsi Grand Palais palotában megtartott 2015. őszi-téli divatbemutatójának.

Kép
Stílus

Ragyogó kabátok: így készülj a tavaszra!

Bár a február csak 28 napos, a tél utolsó hónapja mégis fájdalmasan hosszúnak tűnik. A nap sugarai még nem melegítenek, a hó már csak olvadt latyak és a decemberben még annyira menő monokróm szettek egyre nyomasztóbbak. Egy friss árnyalatú rózsaszín kabát a legmorcosabb téli napodat is feldobja majd!

Kép
Shopping

Öltözz úgy, mint a sztárok! - 10 stílusos kabát

Irigyeled a sztárok ruhatárát? Jó hírünk van: nem feltétlenül kell a legdrágább darabokat beszerezned - stylistunk, Tankó Tekla kiválogatta a dizájnerkabátok elérhetőbb verzióit is. Neked melyik stílusos kabát a kedvenc?

Kép
Sztárok

Mihalik Enikő vagy Palvin Barbara volt stílusosabb a cannes-i amfAR gálán?

Tegnap Mihalik Enikő is megérkezett a cannes-i filmfesztiválra, egészen pontosan a 21. amfAR jótékonysági gálára, ahova természetesen júniusi címlaplányunk, Palvin Barbara is hivatalos volt.