#képesvagyok 2023 szavazz most a kedvencedre!
Szavazok

Karafiáth Orsolya InStyle

Kép
Stílus

Karafiáth Orsolya: Egy macska maga a stílus

Karafiáth Orsolya, az ikonná vált író és kultúrdémon férfi és nő talányos viszonyáról értekezik az InStyle-ban, gondolatait nagy adag humorral és stílussal fűszerezve. Időről időre megosztjuk egy-egy korábbi írását az InStyle.hu-n is. Nevessünk együtt!

Kép
Életmód

Karafiáth Orsolya: Így tedd ünneppé a hétköznapokat

Író és költő, a Magyar Érdemrend nagykeresztjével. Karafiáth Orsolya, a női magazinok legmenőbb újságírója hónapokon át az InStyle-ban írta meg stíluskalandjait, mostantól pedig időről időre megosztjuk veletek egy-egy korábbi írását az InStyle.hu-n. Nevessünk együtt!

Kép
Életmód

Megjelent az új InStyle, a címlapon Sofía Vergara

Megjelent az új InStyle, a címlapon a gyönyörű latin díva, Sofía Vergara! A decemberi InStyle-hoz most ráadásul egy teljes csomag Helia-D micellás sminklemosó és hidratáló arctisztító kendőt is csomagoltunk! Ha kíváncsiak vagytok arra, mit rejt még az új szám, akkor jó helyen jártok.

Kép
Stílus

Karafiáth Orsolya: Így nyaralok én

Író és költő, a Magyar Érdemrend nagykeresztjével. Karafiáth Orsolya, a női magazinok legmenőbb újságírója hónapok óta az InStyle-ban osztja meg a stíluskalandjait, mostantól pedig időről időre megosztjuk veletek egy-egy korábbi írását az InStyle.hu-n. Nevessünk együtt!

Kép
InStyle TV

Zseniális klip készült Karafiáth Orsolya új könyvéhez

Új verseskötettel jelentkezik az InStyle-ban is rendszeresen publikáló író és költő, Karafiáth Orsolya. Az él című kötethez egy zseniális klip is készült.

Kép
Sztárok

Bemutatkozik az InStyle új szerzője, Karafiáth Orsolya

A sokoldalú írónő különleges színfoltja a hazai értelmiségi életnek. Mostantól egy új rovat szerzője az InStyle-ban, olvassátok!