#képesvagyok 2023 szavazz most a kedvencedre!
Szavazok

Karafiáth Orsolya

Kép
Életmód

Hamburg? Pontosan! – azaz a német városról hét pontban

Karafiáth Orsolya, az ikonná vált író és kultúrdémon németországi Hamburg városában járt, emlékezetes kalandjait most 7 pontban posztja meg veletek.

Kép
Stílus

Karafiáth Orsolya: Egy macska maga a stílus

Karafiáth Orsolya, az ikonná vált író és kultúrdémon férfi és nő talányos viszonyáról értekezik az InStyle-ban, gondolatait nagy adag humorral és stílussal fűszerezve. Időről időre megosztjuk egy-egy korábbi írását az InStyle.hu-n is. Nevessünk együtt!

Kép
Életmód

Karafiáth Orsolya: Így tedd ünneppé a hétköznapokat

Író és költő, a Magyar Érdemrend nagykeresztjével. Karafiáth Orsolya, a női magazinok legmenőbb újságírója hónapokon át az InStyle-ban írta meg stíluskalandjait, mostantól pedig időről időre megosztjuk veletek egy-egy korábbi írását az InStyle.hu-n. Nevessünk együtt!

Kép
Életmód

Megjelent az új InStyle, a címlapon Sofía Vergara

Megjelent az új InStyle, a címlapon a gyönyörű latin díva, Sofía Vergara! A decemberi InStyle-hoz most ráadásul egy teljes csomag Helia-D micellás sminklemosó és hidratáló arctisztító kendőt is csomagoltunk! Ha kíváncsiak vagytok arra, mit rejt még az új szám, akkor jó helyen jártok.

Kép
Sztárok

Villáminterjú Ónodi Eszterrel: "A negatív tulajdonságaimból építkeztem"

Novemberi címlapsztárunk, Ónodi Eszter alig egy hete debütált élete első sorozatszerepével az HBO-n. Ennek kapcsán el is csíptük őt egy villáminterjúra az Aranyélet premierjén.

Kép
InStyle TV

Ónodi Eszter stílusról, filmekről, Aranyéletről - VIDEÓ

A Monte-carlói Filmfesztivál Arany Nimfa-díjas színésznője körül mostanában ismét nagyon izzik a levegő: Ónodi Eszter a televízióban és a mozikban is premierre készül, az HBO-n debütáló Aranyélet ráadásul különösen izgalmas kihívásnak ígérkezik. Tökéletes alkalom egy mélyinterjúra.

Kép
Sztárok

Megjelent a novemberi InStyle, a címlapon Ónodi Eszter

Megjelent a novemberi Instyle, a címlapon a gyönyörű és sokoldalú magyar színésznő, Ónodi Eszter! Ha kíváncsiak vagytok arra, mit rejt még az új szám, akkor jó helyen jártok!

Kép
Sztárok

Eva Longoria az InStyle szeptemberi címlapján!

Az új Instyle augusztus 22-től kapható az újságárusoknál, a címlapon a Született feleségek és a cannes-i vörös szőnyeg sztárja, Eva Longoria, aki hamarosan új szerepben tűnik fel a képernyőn! Ha kíváncsiak vagytok arra, mit rejt még az új szám, akkor jó helyen jártok!

Kép
Stílus

Karafiáth Orsolya: Így nyaralok én

Író és költő, a Magyar Érdemrend nagykeresztjével. Karafiáth Orsolya, a női magazinok legmenőbb újságírója hónapok óta az InStyle-ban osztja meg a stíluskalandjait, mostantól pedig időről időre megosztjuk veletek egy-egy korábbi írását az InStyle.hu-n. Nevessünk együtt!

Kép
InStyle TV

Zseniális klip készült Karafiáth Orsolya új könyvéhez

Új verseskötettel jelentkezik az InStyle-ban is rendszeresen publikáló író és költő, Karafiáth Orsolya. Az él című kötethez egy zseniális klip is készült.

Kép
Életmód

Stílusos könyvek karácsonyra

Könyvek karácsonyra? Igen! Ha van valami, ami sosem megy ki a divatból, akkor az a könyv. Összegyűjtöttönk most néhány olyan könyvet, amelyeket egészen biztosan kitörő örömmel fogadnak majd fashionista ismerőseitek is. Íme!

Kép
Sztárok

Bemutatkozik az InStyle új szerzője, Karafiáth Orsolya

A sokoldalú írónő különleges színfoltja a hazai értelmiségi életnek. Mostantól egy új rovat szerzője az InStyle-ban, olvassátok!