Jenny Packham

Kép
Stílus

Inkább megfagysz, de még télen férjhez mész?

Nehéz megtalálni a tökéletes esküvői ruhát, és még annál is nehezebb megtalálni az egyszerre sikkes és meleg, téli menyasszonyi ruhát. Segítünk!

Kép
Stílus

Hercegnői stílusnapló: Kate Middleton 18 kedvenc divatmárkája

Kate Middleton közismert kifogástalan stílusérzékéről. A nemzetközi sajtó minden lépést követi, és bármi, amit visel azonnal sold-out lesz a boltokban. De milyen kincsek vannak pontosan a birtokában? Íme 18 divatmárka, amiért rajong a hercegné!

Kép
Sztárok

Bevállalós: Katalin hercegné melltartó nélkül a vörös szőnyegen - FOTÓK

Végre egy igazi vörös szőnyeges esemény, ahol Katalin hercegné megcsillogtathatta szépségét. A királyi trió tegnap tűnt fel az új James Bond film világpremierjén, ahol Kate minden eddiginél merészebb volt!

Kép
Sztárok

Még sosem volt ilyen gyönyörű: Katalin hercegné tiarával - FOTÓK

Katalin káprázatosan gyönyörű volt tegnap este a Xi Jinping kínai miniszterelnök és felesége, Peng Liyuan tiszteletére rendezett ceremónián.

Kép
Sztárok

Catherine divatba hozza a melegítőt

Olyan történt, ami még sosem, legalábbis nyilvánosan biztosan nem: Catherine hercegné melegítőben jelent meg egy nyilvános rendezvényen. Vajon divatba is hozza a meglepő szokást?

Kép
Sztárok

Catherine ismét újrahasznosított egy ruhát

Vilmos és Catherine a New York-i Metropolitan Múzeumban jártak a 60. St. Andrew gálavacsorán, és a hercegné szokás szerint lenyűgöző volt.

Kép
Sztárok

Kate Winslet ismét lenyűgöző

Már a néhány napja is áradoztunk Kate Winsletről, de most sem bírjuk megállni: a színésznő ismét tökéletesen választott szettet A beavatott című film londoni premierjére.

Kép
Sztárok

Helen Mirren: A királynő türkizzöld ruhája

Már korábban is áradoztuk Helen Mirren stílusáról. A sztár az idei Golden Globe-on sem hazudtolta meg önmagát.

Kép
Sztárok

Taylor Swift lenyűgözően stílusos bevonulása

Taylor Swift mindenkit lenyűgözött stílusosságával a tegnap Winter Whites Gala rendezvényén.