Igor Deseatnikov

Kép
InStyle TV

Programajánló: Stíle Nákt a KIOSK-ban

“Első alkalommal rendezzük meg a város legstílusosabb estéjét a csodálatos KIOSK-ban” - olvasható a STÍLE NÁKT Facebook felhívásában. Ha szeretnél belekóstolni a párizsi fashion bulik és a fashion weekek afterpartyjainak őrületes, szenzációs, véget nem érő és utánozhatatlan világába, akkor ott a helyed – ígérik a szervezők.

Kép
Stílus

Kate Moss 40: A legjobb street style szettek Igor ajánlásával

Bizony-bizony, elérkezett a nagy nap: Kate Moss, minden idők egyik legnépszerűbb szupermodellje január 16-án tölti be 40. életévét. Ez alkalomból stylistunk, Igor összeválogatta a sztár legjobb street style szettjeit az elmúlt évekből.

Kép
Stílus

Az alábbiakban főszerkesztőnk, Szűcs Péter gondolatait olvashatjátok ünneppel, ünnepléssel, ajándékozással kapcsolatban. Ezzel és a Napsugar von Bittera divatház által az InStyle szerkesztőségéről készített exkluzív grafikával kívánunk nektek csodaszép karácsonyt és nagyon boldog új évet.

Kép
Shopping

Igor tippjei a JOY Napokra

November 8-9-10-én újra kitör a JOY vásárlási láz! A JOY Napok alkalmából 150 márka mintegy 1000 üzletében vásárolhattok majd 20-65 % kedvezménnyel. A legjobb hír, hogy a kuponfüzetet a novemberi InStyle magazinban is megtaláljátok. Az InStyle stylistjai is szuper darabokat ajánlanak, amelyeket sokkal olcsóbban szerezhettek be a JOY Napoknak köszönhetően. Íme Igor Deseatnikov tippjei!

Kép
Életmód

Bemutatkozik az InStyle szerkesztősége

Mutasd a könyved, megmondom, ki vagy.

Kép
Stílus

A te stílusod: Igor Deseatnikov

Ezúttal stylistunk, Igor Deseatnikov mutatja meg, milyen szettet állított össze magának a mai napra. Nézzétek csak!

Kép
InStyle TV

Éder Krisztián: Egy fotózás kulisszatitkai

Éder Krisztián (SP) Polgár Odettet fotózta a július-augusztusi InStyle-ba - olvassátok el Krisztián blogbejegyzését a fotózásról, és lessetek be velünk a kulisszák mögé a forgatáson készült werkvideó segítségével.

Kép
InStyle TV

Igor, a kampánysztár

Nagyon büszkék vagyunk, hiszen stylistunk, Igor Deseatnikov első reklámfilmjében debütált nemrégiben. Igort az LG kérte fel arra, hogy friss, fiatalos reklámjának arca legyen, ő pedig örömmel mondott igent a felkérésre.

Kép
InStyle TV

Dizájnermustra #1: Nanushka