#képesvagyok 2023 szavazz most a kedvencedre!
Szavazok

Hámori Gabriella

Kép
Sztárok

Lezajlott a Magyar Mozgókép Fesztivál - Címlapsztárjaink egyike mesés ruhában vette át a legjobb női főszereplőnek járó díjat

Idén is megkapták a legjobbnak vélt tehetségek és műalkotások a nekik járó díjakat a Magyar Mozgókép Fesztiválon.

Kép
Shopping

Megjelent az InStyle nyári lapszáma, főszerepben a színészet, filmek, sorozatok és színház világa - Címlapon Molnár Piroska, Mészáros Blanka, Hámori Gabriella, Mentes Júlia

Olvasd el főszerkesztőnk, Alberti Petra ajánlóját, és less bele a magazin tartalmába!

Kép
Életmód

Ultramenő jótékonysági kampány az UNICEF-től: Divatbabákkal a gyermekekért

Az eredeti, francia kampány után – ahol többek között a Chanel, Louis Vuitton és Christian Dior divatház képviseltette magát - ezúttal a magyar divatszakma tervezőinek krémje tervezett dizájn babát és hozzá illő babaruhát az UNICEF ultramenő kampányához.

Kép
Stílus

2014 legszebb InStyle-fotói

2014-ben rengeteg hazai hírességet mutattunk be nektek az 5 éves InStyle magazinban. Íme most egy kis válogatás a legjobb képeinkből! Nektek melyik volt a kedvenc?

Kép
Szépség

Hámori Gabriella szépségtitkai

Hámori Gabriella, az InStyle márciusi címlapsztárja egy korábbi számunkban megosztotta a szépségtitkait és a kedvenc termékeit is. Nézzétek csak!

Kép
Életmód

Ott voltunk a Couch surf premierjén

Pénteken volt a Couch surf díszbemutatója a Puskin Moziban. Ízelítőnek mutatunk néhány képet, a részletes beszámolót az áprilisi InStyle-ban keressétek március 20-tól!

Kép
Életmód

Couch surf premier előtti vetítés - Gyere velünk moziba!

Gyere velünk moziba, és nézzük meg együtt premier előtt a Couch surf című filmet márciusi címlaplányunkkal, Hámori Gabriellával a főszerepben.

Kép
InStyle TV

InStyle TV: Berlinben fotóztuk Hámori Gabriellát

Less be velünk a kulisszák mögé: így készült a márciusi InStyle címlapja és divatanyaga Hámori Gabriella színésznővel.

Kép
Sztárok

Hámori Gabriella a márciusi InStyle címlapján

Megjelent a márciusi InStyle, a címlapon a Berlinben második otthonra lelt Hámori Gabriella. Ha kíváncsi vagy arra, hogy mit rejt még az új szám, akkor jó helyen jársz: alább láthatsz egy kis ízelítőt a tartalomból.

Kép
Életmód

Jön a Couch surf: Hámori Gabriella és Kerekes Vica újra főszerepben

Nemzetközi terepen is sikert sikerre halmozó színésznőnk, Hámori Gabriella, valamint a cseh és szlovák nézők szívét is meghódító kiválóságunk, a január-februrári InStyle-ban is látható Kerekes Vica új magyar vígjátékban tündököl. Március 6-tól a mozikban.

Kép
Stílus

Exkluzív fotók: Ilyen volt az InStyle Style Award

Először rendeztük meg Magyarországon az InStyle stílusdíj-átadóját, az InStyle Style Awardot. Olvasóink bármelyik meghirdetett kategóriában javasolhattak jelölteket a szakmai zsűrinek.

Kép
Stílus

InStyle Style Award - az InStyle stílusdíj-átadója

Először rendeztük meg Magyarországon az InStyle stílusdíj-átadóját, az InStyle Style Awardot. Olvasóink bármelyik meghirdetett kategóriában javasolhattak jelölteket a szakmai zsűrinek. A gyönyörű díj Szőke Gábor Miklós alkotása.