Fazekas Richárd

Kép
Stílus

Saját baseball sapkával büszkélkedhet Budapest

Névre szóló sapkát kapott Budapest! A BP Clothing és a baseball sapka szabadalmát jegyző New Era egyedi tervezésű darabokat dobott piacra. A kivételes összeállítást Éder Krisztián is lencsevégre kapta.

Kép
Stílus

Éder Krisztián új fotóit látnotok kell

Új képeket kaptunk Éder Krisztiántól: a fotóművész ezúttal egy gyönyörű divatanyagot készített öt csodaszép modellel. A stylingért Gönczy Andrea, a sminkért Fazekas Richárd (L'école), a frizurákért Marczi Adrián és Csetneki Sasa felelt. Gyönyörködjünk együtt!

Kép
Stílus

Balettművésszel reklámozza új kollekcióját Lakatos Sándor

Nem mindennapi felkérést kapott Bajári Levente, az Operaház balettművésze. Lakatos Sándor divattervező őt kérte fel arra, hogy legújabb kollekciójának arca legyen.

Kép
Sztárok

Éder Krisztián fotózta Sas Tamás új felfedezettjét

A Sas Tamás rendezésében színpadra vitt Emberi hang című monodráma főszereplőjéről, Fantoly Nikolettről készített képsorozatot Éder Krisztián (SP), aki egyébként az InStyle márciusi számába Weisz Fannit fotózta, korábban pedig csodálatos fotókat készített Polgár Odettről is nekünk.

Kép
InStyle TV

Programajánló: Stíle Nákt a KIOSK-ban

“Első alkalommal rendezzük meg a város legstílusosabb estéjét a csodálatos KIOSK-ban” - olvasható a STÍLE NÁKT Facebook felhívásában. Ha szeretnél belekóstolni a párizsi fashion bulik és a fashion weekek afterpartyjainak őrületes, szenzációs, véget nem érő és utánozhatatlan világába, akkor ott a helyed – ígérik a szervezők.

Kép
Sztárok

Palvin Barbara feketén-fehéren Éder Krisztián fotóin

Palvin Barbara először állt Éder Krisztián kamerája elé – a közös munka eredménye ez a letisztult, gyönyörű, fekete-fehér fotósorozat lett, amely a népszerű Fashion Gone Rouge weboldalon debütált tegnap. Exkluzív interjú a fotóművésszel.

Kép
Stílus

Exkluzív fotók: Ilyen volt az InStyle Style Award

Először rendeztük meg Magyarországon az InStyle stílusdíj-átadóját, az InStyle Style Awardot. Olvasóink bármelyik meghirdetett kategóriában javasolhattak jelölteket a szakmai zsűrinek.

Kép
Stílus

InStyle Style Award - az InStyle stílusdíj-átadója

Először rendeztük meg Magyarországon az InStyle stílusdíj-átadóját, az InStyle Style Awardot. Olvasóink bármelyik meghirdetett kategóriában javasolhattak jelölteket a szakmai zsűrinek. A gyönyörű díj Szőke Gábor Miklós alkotása.

Kép
Szépség

Nyílt napot tartott a L'école Fashion Make Up Academy

Minden érdeklődő számára megnyitotta kapuit a L'école Fashion Make Up Academy, ahol a résztvevők személyesen is belekóstolhattak a divatsmink világába, és a helyszíni szintfelmérő teszt segítségével pedig képet kaphattak,hogy számukra melyik képzés lenne megfelelő. Brunner Ágnes írása.