D. tóth kriszta

Kép
Megjelent

Megjelent az InStyle őszi lapszáma, címlapon D. Tóth Kriszta, Pataki Ági és Tomán Szabina

Őszi lapszámunkban az őszi trendek mellett a sikeres nőket ünnepeljük! Olvasd el főszerkesztőnk, Alberti Petra ajánlóját a lapszámhoz:

Kép
InStyle TV

Ilyen volt a Bringával a vörös szőnyegen - VIDEÓ

Az InStyle Magyarország és a Hungarian Cycle Chic idén is megrendezte aBringával a vörös szőnyegen eseményt, amire több mint 150-en neveztek, 6 kategóriában 12 nyertes vihetett haza ajándékokat a Madách téri kifutóról. Gratulálunk mindenkinek és köszönjük a jelentkezőknek a versenyzést!

Kép
InStyle TV

D. Tóth Kriszta bringával a vörös szőnyegen - VIDEÓ

Hazánk legstílusosabb hírességei idén is bebizonyították, hogy a divat és a környezettudatosság kéz a kézben jár. D. Tóth Kriszta például egy különleges biciklivel érkezett a Bringával a vörös szőnyegen rendezvényre. Nézd meg most a vele készült videóinterjút!

Kép
Sztárok

Sztárok a biciklin, avagy ilyen volt a Bringával a vörös szőnyegen - FOTÓK

Hazánk legstílusosabb hírességei idén is bebizonyították, hogy a divat és a környezettudatosság kéz a kézben jár. A Madách tér vörös szőnyegén megrendezett rendhagyó divatbemutatón ezúttal Csemer Boggie, Polgár Odett, Haumann Máté, Trokán Nóra, Csobot Adél, Tóth Gabi, Danics Dóra, Orosz Barbara, D. Tóth Kriszta, Dallos Bogi és Lakatos Márk mutatták meg két keréken gurulva legstílusosabb bringás szettjüket.

Kép
Stílus

Ők a Bringával a vörös szőnyegen nyertesei - FOTÓK

Az InStyle Magyarország és a Hungarian Cycle Chic idén is megrendezte a Bringával a vörös szőnyegen eseményt, amire több mint 150-en neveztek, 6 kategóriában 12 nyertes vihetett haza ajándékokat a Madách téri kifutóról. Gratulálunk mindenkinek és köszönjük a jelentkezőknek a versenyzést!

Kép
Sztárok

D. Tóth Kriszta smink nélkül az Éva magazin címlapján

Testvérlapunk, az Éva magazin áprilisi lapszáma meghökkentő címlappal jelent meg március 17-én: a borítón D. Tóth Kriszta szerepel, aki az online térből kilépve az Éva címlapján is smink, retus, filter nélküli arcát mutatja.

Kép
Shopping

Kedvezményes JOY Kuponok az InStyle-ban - íme a mi tippjeink!

November 7-8-9-én újra kitör a JOY vásárlási láz! A JOY Napok alkalmából már 170 kuponnal vásárolhattok 20-65 % kedvezménnyel. A legjobb hír, hogy a kuponfüzetet nemcsak a novemberi JOY-ban, hanem a novemberi InStyle magazinban is megtaláljátok (már kapható). Most következzenek vezető szerkesztőnk, Visnyei Kata tippjei!

Kép
InStyle TV

12 hazai híresség szelfizett a gyermekek jogaiért - VIDEÓ

Gyermekjogi innovációs labor megalapítását kezdeményezi az UNICEF Magyarországon – 12 hazai híresség is a jó ügy mellé állt, méghozzá szelfizve.

Kép
Shopping

D. Tóth Kriszta provokatív pólóban szelfizett

Hazai közéleti személyiségek, többek között D. Tóth Kriszta is KOBY pólót választott. Jó hír, hogy a provokatív tervező többi dizájnterméke is elérhető online.

Kép
Életmód

D. Tóth Kriszta és Mautner Zsófi is Aranykönyv díjas

Vasárnap este a Könyvfesztivál záróeseményeként kiosztották ki az Aranykönyv díjakat az Átrium moziban. A több tízezer szavazat alapján a hazai könyvek közül D. Tóth Kriszta, Lakatos Levente, Mautner Zsófi, Leiner Laura és Hozleiter Fanny Mosolyka alkotásai lettek az idei Aranykönyv szavazás győztesei.

Kép
Stílus

Divatpornó és álommeló - D. Tóth Kriszta írása

Áprilisi számunk Küldetésben rovatában interjút olvashattok D. Tóth Krisztával annak kapcsán, hogy az UNICEF hazai nagykövetének nevezték ki. Most egészen más témában fejti ki a véleményét, olvassátok!

Kép
Sztárok

7 dolog, amit nem tudtál D. Tóth Krisztáról

Áprilisi számunk Küldetésben rovatában interjút olvashattok D. Tóth Krisztával annak kapcsán, hogy az UNICEF hazai nagykövetének nevezték ki. Most 7 dolgot árul el magáról, amelyeket talán te sem tudtál eddig róla...

Kép
Életmód

Nyitottak vagyunk. Nyitottak vagyunk?

Csak a tett számít, semmi más – vallják az előítéleteket elvető, nyitottságra és összefogásra ösztönző kezdeményezők. Dávid Máté ajánlja.