Cycle Chic

Kép
InStyle TV

Ilyen volt a Bringával a vörös szőnyegen - VIDEÓ

Az InStyle Magyarország és a Hungarian Cycle Chic idén is megrendezte aBringával a vörös szőnyegen eseményt, amire több mint 150-en neveztek, 6 kategóriában 12 nyertes vihetett haza ajándékokat a Madách téri kifutóról. Gratulálunk mindenkinek és köszönjük a jelentkezőknek a versenyzést!

Kép
InStyle TV

Trokán Nóra bringával a vörös szőnyegen - VIDEÓ

Hazánk legstílusosabb hírességei idén is bebizonyították, hogy a divat és a környezettudatosság kéz a kézben jár. Trokán Nóra is végiggurult a Bringával a vörös szőnyegen rendezvényen - nézd meg most a vele készült videóinterjút!

Kép
InStyle TV

Polgár Odett bringával a vörös szőnyegen - VIDEÓ

Hazánk legstílusosabb hírességei idén is bebizonyították, hogy a divat és a környezettudatosság kéz a kézben jár. Polgár Odett is végiggurult a Bringával a vörös szőnyegen rendezvényen - nézd meg most a vele készült videóinterjút!

Kép
InStyle TV

Dallos Bogi bringával a vörös szőnyegen - VIDEÓ

Hazánk legstílusosabb hírességei idén is bebizonyították, hogy a divat és a környezettudatosság kéz a kézben jár. Dallos Bogi is végiggurult a Bringával a vörös szőnyegen rendezvényen - nézd meg most a vele készült videóinterjút!

Kép
InStyle TV

D. Tóth Kriszta bringával a vörös szőnyegen - VIDEÓ

Hazánk legstílusosabb hírességei idén is bebizonyították, hogy a divat és a környezettudatosság kéz a kézben jár. D. Tóth Kriszta például egy különleges biciklivel érkezett a Bringával a vörös szőnyegen rendezvényre. Nézd meg most a vele készült videóinterjút!

Kép
Sztárok

Sztárok a biciklin, avagy ilyen volt a Bringával a vörös szőnyegen - FOTÓK

Hazánk legstílusosabb hírességei idén is bebizonyították, hogy a divat és a környezettudatosság kéz a kézben jár. A Madách tér vörös szőnyegén megrendezett rendhagyó divatbemutatón ezúttal Csemer Boggie, Polgár Odett, Haumann Máté, Trokán Nóra, Csobot Adél, Tóth Gabi, Danics Dóra, Orosz Barbara, D. Tóth Kriszta, Dallos Bogi és Lakatos Márk mutatták meg két keréken gurulva legstílusosabb bringás szettjüket.

Kép
Stílus

Ők a Bringával a vörös szőnyegen nyertesei - FOTÓK

Az InStyle Magyarország és a Hungarian Cycle Chic idén is megrendezte a Bringával a vörös szőnyegen eseményt, amire több mint 150-en neveztek, 6 kategóriában 12 nyertes vihetett haza ajándékokat a Madách téri kifutóról. Gratulálunk mindenkinek és köszönjük a jelentkezőknek a versenyzést!

Kép
Stílus

A legstílusosabb bringásokat keressük! Pályázz és nyerj!

Az InStyle és a Hungarian Cycle Chic idén is bemutatja: Bringával a vörös szőnyegen. A legstílusosabb bringásokat keressük!

Kép
InStyle TV

Videó: Ilyen volt a Bringával a vörös szőnyegen

Az InStyle Magyarország és a Cyclechic.hu idén is megszervezte a Bringával a vörös szőnyegen biciklis divatbemutatót. 175 jelentkezőből választotta ki a zsűri a 10 nőt, 10 férfit és 5 párt, akik felvonultak a Gozsdu Udvar kifutóján.

Kép
Életmód

Mutasd a bringás táskád – megmondjuk, ki vagy!

Ötletes és nagyon stílusos kampánnyal népszerűsítik itthon a bringázást: most te is megmutathatod, milyen szépségeket rejt a táskád, amit kerékpározás közben viselsz, és engedhetsz az ellenállhatatlan vágynak is: vagyis beleleshetsz mások titkos tatyójába. Van kedved csatlakozni? Siess, mert már csak pár napig van lehetőséged rá.

Kép
Shopping

Biciklire fel! - Kerékpároskollekció a Levi's-től

A 2014-es Levi's Commuter tavaszi kollekciójának középpontjában az innovatív szövetkeverékek és a fejlesztések állnak.

Kép
Sztárok

Kate Bosworth: sikkes bringás New Yorkban

Kate Bosworth szenzációsan nézett ki a minap New Yorkban. A 30 éves színésznőt egy fotózás közben kapták lencsevégre.

Kép
Stílus

A te stílusod: Törőcsik Franciska #2

"Mit vegyél fel, ha biciklin is stílusos szeretnél lenni? Én ezt a szettet gondoltam ki mára! Kék sárhányóhoz zöld cipőt választok. Sajnos a bicikliláncom nem illik a koncepcióba. Sürgősen be kell szereznem minden színben egyet!"