Keressük 2023 legstílusosabb és legtudatosabb kutya-gazdi párosait!
Jelentkezz

Clutch

Kép
Vegyélhazait

„Az ananásztextil jól passzolt a táskáimhoz és új utakat nyitott meg” – Siető Linda tervező

Ismerjétek meg Siető Linda táskatervezőt, aki számára a természetes növényi alapú textil, a Piñatex ® új, izgalmas utakat nyitott meg a tervezésben.

Kép
Stílus

Ez lesz aztán az igazán megosztó trend! Ha minden igaz, akkor jövő tavasszal ezt a nőies kiegészítőt fogják hordani a férfiak

A férfidivatról meglehetősen kevés szó esik, pedig néha elég jó beszédtémát adnak a kifutón látottak.

Kép
Stílus

5 csodaszép táska, amibe megéri befektetni

A legtöbb nő váltig állítja, hogy ő a cipőkért van oda, mégis a legtöbb esetben a táskáknak nem tudnak ellenállni. Tudd meg, melyik ikonikus táska az, amit mindenképp megéri beszerezned, ha épp vásárolni indulsz!

Kép
Sztárok

Látnod kell Cindy Crawford álomszép gyerekeit

Cindy Crawford álomszép családját órákig tudnánk nézni! Most egy Hong Kong-i filmpremierre vitte magával két gyönyörű gyermekét, akik közül a kislány inkább édesanyja, a kisfiú pedig inkább édesapja vonásait örökölte.

Kép
Shopping

#akarom: Egy táskányi aranyrúd

Új rovat az InStyle.hu-n: mostantól kifinomult ízléssel megáldott vezető szerkesztőnk, Visnyei Kata mutatja meg nektek hétről hétre vágyainak netovábbjait, legyen az ruha, kiegészítő, szépségtermék vagy bármi, ami stílusos.

Kép
Sztárok

Christina Hendricks: Elképesztően szexi a gömbölyded nők példaképe

Christina Hendricks a minap Beverly Hillsben járt, a Jimmy Choo rendezvényén, és szokás szerint elképesztően szexi volt vörös hajával és gömbölyded idomaival.

Kép
Sztárok

Kate Winslet nőies és gyönyörű

Kate Winslet mindig is a nőiesen gömbölyű hölgyek példaképe volt. Bár voltak időszakok az életében, amikor ő is megpróbált idomulni a hollywoodi szépségideálhoz, végül mindig győzött az egészséges testkép. Most A beavatott című film Los Angeles-i premierjén nyűgözött le mindenkit.

Kép
Sztárok

Taylor Swift lenyűgözően stílusos bevonulása

Taylor Swift mindenkit lenyűgözött stílusosságával a tegnap Winter Whites Gala rendezvényén.

Kép
Stílus

Mr Minaudière clutch, a bajuszos borítéktáska

Azt hitted, hogy vége a bajuszmániának? Dehogy! A bajuszminta sikere továbbra is töretlen. Lassan már megszoktuk, hogy a pólók, cipők, ékszerek világát ellepték a jellegzetes mintával borított darabok. A legújabb tagja a bajuszimádatnak egy borítéktáska, ami eléggé megosztja a közönséget.

Kép
Shopping

A hét táskája