Catherine fotók

Kép
Stílus

Hercegnői stílusnapló: Kate Middleton 18 kedvenc divatmárkája

Kate Middleton közismert kifogástalan stílusérzékéről. A nemzetközi sajtó minden lépést követi, és bármi, amit visel azonnal sold-out lesz a boltokban. De milyen kincsek vannak pontosan a birtokában? Íme 18 divatmárka, amiért rajong a hercegné!

Kép
Sztárok

Napi cuki: György herceg első napja az óvodában - FOTÓK

Olyan gyorsan felnőnek! Nagy nap ez a mai, hiszen a kis György ma reggel indult el először az oviba. A fontos pillanatot büszke anyukája, Kate Middleton örökítette meg! Ugye milyen menő a hátizsákja?

Kép
Sztárok

Napi cuki: György herceg múzeumban

Az elmúlt napokban nagyon beindult a királyi család Angliában: Katalin hercegné minden nap más álomszép outfittel kápráztatja el a rajongókat, György herceg pedig szokás szerint elképesztően cuki.

Kép
Sztárok

Bevállalós: Katalin hercegné melltartó nélkül a vörös szőnyegen - FOTÓK

Végre egy igazi vörös szőnyeges esemény, ahol Katalin hercegné megcsillogtathatta szépségét. A királyi trió tegnap tűnt fel az új James Bond film világpremierjén, ahol Kate minden eddiginél merészebb volt!

Kép
Sztárok

Merész: Katalin hercegné áttetsző csipkét választott - FOTÓK

Ez egy ilyen nap: Katalin hercegné csak ragyog és ragyog...nemrég mutattuk meg, hogy milyen káprázatos szettben fogadta a kínai miniszterelnököt, most pedig egy újabb, és sokkal merészebb oldaláról mutatkozott meg egy újabb hivatalos eseményen.

Kép
Sztárok

Még sosem volt ilyen gyönyörű: Katalin hercegné tiarával - FOTÓK

Katalin káprázatosan gyönyörű volt tegnap este a Xi Jinping kínai miniszterelnök és felesége, Peng Liyuan tiszteletére rendezett ceremónián.