Cameron Diaz stílusa

Kép
Sztárok

Cameron Diaz kis feketében mókázott

Aktuális címlapsztunk, Cameron Diaz új filmjét, a Szexvideót népszerűsíti ezekben a hetekben. Járt már emiatt Jimmy Fallon show-jában is, ezúttal pedig Mexikóba látogatott el a másik főszereplő, Jason Segel társaságában.

Kép
Sztárok

Cameron Diaz elképesztően vicces volt a Jimmy Fallon show-ban - VIDEÓ

Cameron Diaz új filmjét, a Szexvideót promotálja mindenütt: vörös szőnyegen innen és túl is. Most Jimmy Fallon nagyon vicces műsorában, a The Tonight Show-ban adott interjút és egy kis mókára is kapható volt.

Kép
Szépség

Stílusnapló: Cameron Diaz átváltozásai

Július-agusztusi címlapsztárunk, Cameron Diaz nagy átalakulásokra képes, és nem csak a filmvásznon. A 41 éves színésznő frizurája szinte évente megújul és fodrászával természetesen mindig a legjobbat igyekeznek kihozni Cameron adottságaiból. Íme most egy összeállítás 14 év legkülönlegesebb átalakulásairól.

Kép
Sztárok

Cameron Diaz a tökéletes pöttyös overálban

Cameron Diaz nem tud hibázni, ha vörös szőnyegről van szó: tökéletes stílusérzékkel választja ki személyi stylistjával a legmegfelelőbb ruhát.

Kép
Stílus

Megjelent az új InStyle, a címlapon az elképesztően szexi Cameron Diaz!

Megjelent a július-augusztusi InStyle! A címlapon Cameron Diaz, aki negyvenen túl is elképesztően szexi, ráadásul sorra jönnek ki új filmjei mostanában. Ha kíváncsiak vagytok arra, hogy mit rejt még az új szám, akkor jó helyen jártok!

Kép
Sztárok

Cameron Diaz még a kis feketét is mély dekoltázzsal hordja

Már legutóbb is elméláztunk azon, hogy Cameron Diazt mintha lefagyasztották volna 30 éves korában, és azóta így maradt volna. Hihetetlen, hogy a színésznő már 41 éves, de bármely korosztály megirigyelhetné a kisugárzását és a külsejét.

Kép
Sztárok

Cameron Diaz elképesztően szexi negyvenes

Cameron Diaz új filmje, A csajok bosszúja premierjén vett részt ebben a hiperszexi miniruhában.