Brunner Ágnes

Kép
Életmód

Nekünk a nyár - így nyaral az InStyle

Múltkori balatonos anyagunkon felbuzdulva most az egész nyarunkat mutatjuk meg nektek. Instagramos fotóink közül válogattunk, és várjuk a ti fotóitokat is #atestilusod hashtaggel.

Kép
Életmód

Mi erre bulizunk a Sziget Fesztiválon – 3. nap

A Sziget pont olyan, mint a különleges édességeket kínáló üzlet az édesszájúaknak. És én elhatároztam, hogy idén bőségesen fogok csemegézni belőle! Brunner Ágnes ajánlja.

Kép
Életmód

Mi erre bulizunk a Sziget Fesztiválon – 2. nap

A Sziget pont olyan, mint a különleges édességeket kínáló üzlet az édesszájúaknak. És én elhatároztam, hogy idén bőségesen fogok csemegézni belőle! Brunner Ágnes ajánlja.

Kép
Életmód

Szokatlan szerepben Scarlett Johansson

Hogyan lesz a világ egyik legszexisebb nőjéből kőkemény akcióhős? Pont így! Brunner Ágnes ajánlja.

Kép
Életmód

Fehér Balázs a Budapest Parkban!

Szeretnéd látni július-augusztusi lapszámunk öt stílusos férfijának egyikét élőben? Akkor irány a Budapest Park,ahol július 17-én fellép Fehér Balázs és a Szénhülyék, azaz a The Carbonfools! Brunner Ágnes ajánlja.

Kép
Életmód

Programajánló: Pet Shop Boys Budapesten!

Nem mondanám különlegesnek a zenei ízlésemet, de egy biztos: egy-egy előadótól általában nem a legnagyobb slágert szoktam kedvencemnek választani. Kamaszkorom nagy favoritja a Pet Shop Boys “Domino Dancing” című dala lett, és számtalanszor képzeltem el, hogy én vagyok az a nagyon csinos lány a videoklipből. Brunner Ágnes ajánlja.

Kép
Shopping

Vásárolj kedvezménnyel a JOY Napokon! - Az InStyle tippjei #2

Május 9-10-11-én újra kitör a JOY vásárlási láz! A JOY Napok alkalmából 150 márka mintegy 1000 üzletében vásárolhattok majd 20-65 % kedvezménnyel. Már kapható a májusi JOY, de a legjobb hír, hogy a kuponfüzetet a májusi InStyle magazinban is megtaláljátok (megjelenés: április 24.).

Kép
Életmód

Filmajánló: Műkincsvadászok

George Clooney hét év után új csapatot szervez, és nem is akármilyet! Az összeállítása parádés, feladatuk sem lett kisebb a korábbiakhoz képest, az pedig, hogy a rendezői feladatokat is magára vállalta új filmjében, csak hab a tortán. Brunner Ágnes ajánlja.

Kép
Életmód

Filmajánló: Walter Mitty titkos élete

Ha az álmaid nem válnak valóra, akkor vagy az álmokban van a hiba, vagy benned. Brunner Ágnes ajánlja.

Kép
Stílus

Az alábbiakban főszerkesztőnk, Szűcs Péter gondolatait olvashatjátok ünneppel, ünnepléssel, ajándékozással kapcsolatban. Ezzel és a Napsugar von Bittera divatház által az InStyle szerkesztőségéről készített exkluzív grafikával kívánunk nektek csodaszép karácsonyt és nagyon boldog új évet.

Kép
Szépség

JOY Napok: Szépülj kedvezménnyel!

November 8-9-10-én újra kitör a JOY vásárlási láz! A JOY Napok alkalmából 150 márka mintegy 1000 üzletében vásárolhattok majd 20-65 % kedvezménnyel. A legjobb hír, hogy a kuponfüzetet a novemberi InStyle magazinban is megtaláljátok. Képszerkesztőnk, Brunner Ágnes összeszedte a kedvenc termékeit, amelyeket a JOY Napokon sokkal olcsóbban vásárolhattok majd meg.

Kép
Szépség

JOY Napok: A legjobb parfümök kedvezménnyel

November 8-9-10-én újra kitör a JOY vásárlási láz! A JOY Napok alkalmából 150 márka mintegy 1000 üzletében vásárolhattok majd 20-65 % kedvezménnyel. A legjobb hír, hogy a kuponfüzetet a novemberi InStyle magazinban is megtaláljátok. Képszerkesztőnk, Brunner Ágnes összeszedte a három kedvenc parfümjét, amelyeket a JOY Napokon sokkal olcsóbban vásárolhattok majd meg.

Kép
Életmód

Bemutatkozik az InStyle szerkesztősége

Mutasd a könyved, megmondom, ki vagy.