Boggie

Kép
InStyle TV

Ilyen volt a Bringával a vörös szőnyegen - VIDEÓ

Az InStyle Magyarország és a Hungarian Cycle Chic idén is megrendezte aBringával a vörös szőnyegen eseményt, amire több mint 150-en neveztek, 6 kategóriában 12 nyertes vihetett haza ajándékokat a Madách téri kifutóról. Gratulálunk mindenkinek és köszönjük a jelentkezőknek a versenyzést!

Kép
Sztárok

Sztárok a biciklin, avagy ilyen volt a Bringával a vörös szőnyegen - FOTÓK

Hazánk legstílusosabb hírességei idén is bebizonyították, hogy a divat és a környezettudatosság kéz a kézben jár. A Madách tér vörös szőnyegén megrendezett rendhagyó divatbemutatón ezúttal Csemer Boggie, Polgár Odett, Haumann Máté, Trokán Nóra, Csobot Adél, Tóth Gabi, Danics Dóra, Orosz Barbara, D. Tóth Kriszta, Dallos Bogi és Lakatos Márk mutatták meg két keréken gurulva legstílusosabb bringás szettjüket.

Kép
Stílus

Ők a Bringával a vörös szőnyegen nyertesei - FOTÓK

Az InStyle Magyarország és a Hungarian Cycle Chic idén is megrendezte a Bringával a vörös szőnyegen eseményt, amire több mint 150-en neveztek, 6 kategóriában 12 nyertes vihetett haza ajándékokat a Madách téri kifutóról. Gratulálunk mindenkinek és köszönjük a jelentkezőknek a versenyzést!

Kép
Sztárok

Boggie a nemzetközi siker kapujában - exkluzív interjú

Magyarország fiatal dalszerző-énekesnőjéért, Csemer Boglárkáért, azaz Boggie-ért izgulhatunk május 19-én Európa legismertebb és legrégebbi nemzetközi dalversenyén, az Eurovíziós Dalfesztiválon. A 2015-ös rendezvény idén jubileumát ünnepli, éppen 60. alkalommal mérik össze tehetségüket Európa dalszerzői és énekes előadói. A versenyt idén - a tavalyi osztrák győzelem után – Bécsben rendezik meg.

Kép
Sztárok

Világsztárokkal énekel Boggie Bécsben

Két nappal az Eurovízió elődöntője előtt, május 17-én Pop meets Opera címmel nagyszabású gálakoncertet rendez a bécsi Operaház és az ORF. A koncertre mindössze öt nemzet, és a házigazdákat képviselő Conchita Wurst kapott meghívást, így óriási megtiszteltetés, és egyben elismerés hogy a szervezők Boggie-t is a fellépők közé invitálták.

Kép
Sztárok

Boggie képvisel minket a bécsi Eurovíziós Dalfesztiválon

A közönség döntött: Csemer Boglárka Boggie és a Wars For Nothing című dal képviseli Magyarországot a májusi bécsi 60. Eurovíziós Dalfesztiválon május 19. és 23. között.

Kép
InStyle TV

Stílusos sztárok a vörös szőnyegen, avagy így szülinapozunk mi - VIDEÓ

Stílusosan, bár korántsem megszokott módon vonultak végig a vörös szőnyegen hazai hírességeink a Bringával a vörös szőnyegen biciklis divatbemutatón. Kovács Ági, Bogi, Odett és Walkó Csaba is kerékpárt ragadott „kiegészítőként”, hogy a városi biciklizést népszerűsítse az InStyle eseményén (fotók ITT).

Kép
Stílus

Képgaléria: Stílusos sztárok az InStyle ötödik születésnapján

A hírességek formabontó kerekezésével nem ért véget a péntek esténk, hiszen az InStyle egy exkluzív partin ünnepelte ötödik születésnapját. Hajnalig velünk ünnepelt többek között Dobó Kata, Trokán Nóra, Ónodi Eszter, Nagy Adri, Hien, Fehér Balázs, Gergely István és rengeteg magyar tervező és divatszakember.

Kép
Stílus

A te stílusod: Csemer Boglárka #4

Ezen a héten egyik kedvenc ifjú énekesőnk, Csemer Boglárka – Boggie - mutatja meg, mit vett fel a héten. Tartsatok vele!

Kép
Stílus

A te stílusod: Csemer Boglárka #3

Ezen a héten egyik kedvenc ifjú énekesőnk, Csemer Boglárka – Boggie - mutatja meg, mit vett fel aznap. Tartsatok vele!

Kép
Stílus

A te stílusod: Csemer Boglárka #2

Ezen a héten egyik kedvenc ifjú énekesőnk, Csemer Boglárka – Boggie - mutatja meg, mit vett fel aznap. Tartsatok vele!

Kép
Stílus

A te stílusod: Csemer Boglárka #1

Ezen a héten egyik kedvenc ifjú énekesőnk, Csemer Boglárka - Boggie - mutatja meg, mit vett fel aznap. Tartsatok vele!