#képesvagyok 2023 szavazz most a kedvencedre!
Szavazok

Beckhamék

Kép
Sztárok

Victoria Beckham 8 legmeghatóbb #ProudMum pillanata az Instagramon

Köztudott, hogy a Beckham család a körülöttük lévő hatalmas felhajtáshoz képest, milyen nyugalomban és szeretetben éli mindennapjait. Túl szép, hogy igaz legyen! Nem is csodáljuk, hogy Victoria sokszor nem tudja magában tartani boldogságát!

Kép
Sztárok

Új taggal bővült a Beckham család

David és Victoria Beckham úgy gondolta ideje kibővíteni a családot, ezért a napokban örökbe fogadtak egy imádnivaló kokker spánielt. Íme a tündéri képek!

Kép
Sztárok

Victoria Beckham megható levelet írt a gyermekeinek

Kép
Életmód

Beckhamék új háza maga a nagybetűs LUXUS

David és Victoria Beckham Londonban, a nagy múltú Holland Parkban vásárolt házat, de máris szereztek maguknak néhány ellenséget a szomszédok között azzal, hogy mindenáron légkondit szeretnének beszereltetni a 31,5 millió fontos (kb. 13 milliárd forint) luxusépületbe. A szomszédok azzal érvelnek, hogy ez a módosítás teljesen tönkrevágná a környék történelmi atmoszféráját.

Kép
Sztárok

Bréking: Victoria Beckham nem feketében partizott

Ezt a napot is megértük: Victoria Beckham végre nem kis feketében partizott!

Kép
Sztárok

McQueen előtt tisztelegtek Beckhamék

Sok-sok sztár tette tiszteletét tegnap azon a londoni kiállításmegnyitón, amely Alexander McQueen első 7 sokkoló és lenyűgöző bemutatójának állít emléket. Természetesen Victoria és David Beckham sem hiányozhatott róla.

Kép
Sztárok

Megható fotót posztolt a Facebookra David Beckham

„Boldog születésnapot az én nagy fiamnak” - írta hivatalos Facebook oldalán szerdán David Beckham, és egy megható közös képet is posztolt hozzá Brooklynnal. A fiú, aki nemrég megkapta első címlapját is, aznap ünnepelte a 16. születésnapját.

Kép
Sztárok

Victoria és David Beckham: Álompár a vörös szőnyegen

Egy valami fogadni mertünk volna az idei MET-gála vörös szőnyeges ruháival kapcsolatban, mégpedig arra, hogy Victoria Beckham egészen biztosan saját kreációját viseli majd. És tényleg.