2018-as trend

Kép
Stílus

1 perc stílus: nincs több kifogás, itt az ideje beszerezned az ősz legmenőbb nadrágját

A minták szerepe a nyár végével sem csökken, és vannak olyan kedvencek, amik ebben az időszakban érvényesülnek csak igazán.

Kép
Stílus

A 90-es évek elfeledett táskája újra trendi

Figyelem, visszatér a 90-es évek egyik legforróbb trendje. Ha azt hitted, az elmúlt két évben már mindent előszedtek a múltból, akkor most figyelj!

Kép
Stílus

Ez a csizmatrend ural mindent idén ősszel

Ha ősz, akkor csizmák. De vajon melyik fazonért fogunk megbolondulni idén ősszel? Mi már tudjuk a választ!

Kép
Stílus

Nem tud vele leállni! Ez Blake Lively kedvenc őszi trendje

A sztárok is emeberek, így az ő életükben is vannak olyan darabok, amik annyira beváltak, hogy aztán nehezen engedik el őket. Ránk nézve pedig csak jó, hogy a legújabb trendekkel nyilvánosan kísérletezgetnek!

Kép
Stílus

1 perc stílus: az oversized kabátoknál idén már csak a supersize lehet a jobb

A rétegek közepette megvan az a luxusunk, hogy divatosan veszhetünk el abban, amit viselünk, hiszen az supersize trend most lest csak igazán aktuális.

Kép
Shopping

10 Spinédzserek inspirálta ruhadarab, ami most trendibb, mint eddig bármikor

A Spinédzserek bár idén lett 23 éves, mégis a mai napig képes olyan hatást gyakorolni a trendekre, ami bizony kevés filmnek sikerült. Nem is tudjuk, hogy Cher Horowitz szuper high-tech gardróbja, a filmben viselt 50 szettje, vagy a gimi szerelmi élete érdekesebb a 97 percnyi játékidőben, ám egy biztos, a film még ma is tökéletes divatiránytűként szolgál.

Kép
Shopping

Heti shoppingszemle: 10 vagány darab a vadnyugat jegyében!

A korábbi szezonok után szabadon, szintet lépett a vadnyugati láz, és már nem csak egy-egy kiegészítő jöhet szóba, hanem minden olyan darab, amire egy cowboy is csak igent mondana.

Kép
Stílus

Gigi Hadid annyira imádja ezt a ruhadarabot, hogy még a sztárok legfontosabb divatszabályát is megszegte

Mi van veled, Gigi? Nem ezt szoktuk meg tőle... A modell két egymás követő nap is ugyanarra a szettre szavazott, de vajon melyik trendi ruhadarab rabolta el ennyire a szívét?

Kép
Stílus

Britney után szabadon: újabb ruhadarab tért vissza a 90-es évekből, amit imádni fogsz

A retróvonatról még mindig vannak leszállók. A legtöbb trend szerencsére már nem csak egy szezont marad ujjongó köreinkben, ami kimondottan jó érzés, hiszen egy széles paletta sose lehet nagy baj, legalább mindenki megtalálja az egyéni hangját. És még attól se kell félni, hogy túl hamar ráunnánk bármire is.

Kép
Stílus

8+1 ikonikus outfit Diana hercegnétől, ami újra divatba jön 2018-ban

Manapság mindenki Katalin és Meghan hercegné stílusáról beszél, de 2018-ben nem csak ők számítanak trendteremtőnek! Diana hercegné stílusa még 20 évvel halála után is nagy hatással van a divatra. Na ez a nem semmi!

Kép
Stílus

Felejtsd el a sortot! Ez a fazon most a legmenőbb nyáron

Ha azt hiszed, hogy a rövidnadrág a nyári öltözködés kulcsdarabja, ha nem szeretnél elevenen meggyulladni, tévedsz, a következő darabban sokkal jobban bírod a hőséget!

Kép
Stílus

Ilyen lenne a Szex és New York szereplőinek stílusa, ha 2018-ban indult volna a sorozat

Tudtad? Júniusban lesz 20 éve, hogy Amerikában leadták a Szex és New York első részét. De vajon, hogy alakult volna a csajok öltözködése, ha a sorozat 2018-ban indult volna?

Kép
Életmód

Fess tojást az idei trend szerint – útmutató, amit inkább ne csinálj!

Ahogyan az öltözködésnek, lakberendezésnek vagy akár a virágkötésnek, úgy az ünnepi dekorációknak is megvannak a maga trendjei. Míg pár évvel ezelőtt a tojásfestési technikák között a galaxisos, addig tavaly az unikornisos és a márványos hímes tojások mentek nagyot, úgy tűnik, idén továbbra is a kőhatású darabok hódítanak, így mi is tettünk velük egy próbát. Csakhogy óriási problémába ütköztünk!

Kép
Stílus

Wow, ez aztán szexi! Idén tavasszal a bralette után egy újabb fehérneműt trendi hordani az utcán

Lassan már minden utcai viselet lesz.

Kép
Stílus

5 ikonikus Rachel Green-outfit, ami újra divatba jön 2018-ban

Hódít a Rachel-stílus!

Kép
Stílus

Lakberendezőnk ajánlja: 8 trend, ami 2018-ban szupermenő irányzatnak számít

Ha felfrissítenéd az otthonod berendezését, vagy csak képbe kerülnél az idei trendekkel, legújabb sorozatunkból megtudhatod, milyen színek, anyagok, formák és stílusok azok, amik idén hódítanak. A cikkből kiderül, hogy melyek az év legmenőbb stílusirányzatai és kellékei az enteriőrökben, lakberendezőként arra is adok ötleteket, hogyan használd a különböző irányzatokat a térben, ha friss, izgalmas és divatos otthonra vágysz!

Kép
Életmód

Színre színt – avagy így használd 2018 trendszíneit az otthonodban!

Ha felfrissítenéd az otthonod berendezését, vagy csak képbe kerülnél az idei trendekkel, legújabb sorozatunkból megtudhatod, milyen színek, anyagok, formák és stílusok azok, amik idén hódítanak. A cikkből kiderül, hogy az év színe mellett milyen árnyalatok dominálnak az enteriőrökben, és arra is adok ötleteket, hogy hogyan használd őket egy térben ha friss, izgalmas, és divatos otthonra vágysz!

Kép
Stílus

A farmer, amit a következő hónapokban mindenkin látni fogsz

Új év, új trendek!

Kép
Stílus

Trendek, amiket mindenki imádni fog 2018-ban

Jöjjön az 5 legfontosabb trend, amit minden fashionistának ismernie kell!

Kép
Szépség

3 frizura, amire 2018-ban lecseréljük a long bobot

Vége a bob uralmának!

Kép
Stílus

Egy 2018-as trend, amit a stílusikonok már viselnek

Ők már teljesen rápörögtek!