őszi divat tippek

Kép
Stílus

Harisnya kisokos: Így viseld ezt az alapdarabot a hideg időben, hogy tényleg stílusos legyen az összhatás

Hogyan viseljük, és milyen bakikat követhetünk el talpig nejlonban? Összeszedtük a legfontosabb útmutatókat, hogy neked már csak a felöltözéssel kelljen foglalkoznod!

Kép
Stílus

25 különböző mód, ahogy megköthetsz egy sálat - VIDEÓ

Hányféleképpen tudsz megkötni egy sálat? A legtöbben csak hanyagul körbetekerik a nyakunk körül, és rohannak is tovább - pedig variáció akad bőven. Ebben a szuperötletes videóban megnézheted, mennyi számos módja van egy sál megkötésének. Ha mind a 25-öt nem is, de pár új technikát mi biztosan alkalmazni fogunk!

Kép
Stílus

Ne rakd őket a szekrény aljára! Így hordhatod nyári kedvenceidet ősszel is

A fehér színnel nem nagyon tudsz mellényúlni, így most ezt az alapot és a benne rejlő lehetőségeket boncolgatjuk.

Kép
Stílus

Stílustipp: Így hordhatod nyári ruháidat télen is

Azt hiszed, egy vékony nyári ruha nem lehet a szezon alapdarabja? Íme a legjobb ötletek, hogy a hideg ellenére is maximálisan kihasználd a ruhatáradat!

Kép
Shopping

InStyle must-have: 10 gyönyörű sál télre

A sál a téli ruhatár alapvető része. A borongós napok legjobb kiegészítője, és szerencsére nem is számít nagy kiadásnak beszerezni néhány új darabot - hacsak nem szemeltünk ki egy kis luxust magunknak. Ezerféle anyagból, színből és mintából válogathatunk a boltok polcain, most jöjjenek az InStyle kedvencei a szezonból!

Kép
Shopping

Mit vegyünk az új szezonra? Ezeket ajánlja a blogger

Nyakunkon az őszi/téli szezon, és bár még 20 fok fölött mutat a hőmérő, 2-3 hét múlva már búcsút lehet mondani a nyári gardróbunknak. Ez azonban semmi okot nem ad aggodalomra, hiszen az ősz beköszöntével jönnek a hatalmas pulcsik, forró kávék és hideg, napos reggelek. Nézzük meg, mi az, amibe érdemes beruházni még a fagypont előtt.