újévi fogadalmak

Kép
Szépség

Újévi szépségfogadalmak, amiket 30 felett érdemes betartani

Legyen 2022 a legszebb éved – minden szempontból!

Kép
Életmód

10 vicces újévi fogadalom, amit még mi is gond nélkül be tudunk tartani

2023 más lesz! Ugyanis végre olyan dolgokat fogadunk meg, amiket nem bukunk be már első hónapban. Mert az új szemléletünk szerint létezik tartható újévi fogadalom, csak jól kell választani. Tarts velünk te is!

Kép
Életmód

7 profi tipp, hogy tiszta lappal kezd a 2023-as évet

Segítünk, hogy könnyebb legyen betartani azokat az újévi fogadalmakat!

Kép
Életmód

10 profi tipp, ami segít, hogy be tudd tartani a fogadalmaidat

Újévkor hagyományosan listát készítünk arról, hogy mi az, amin változtatni szeretnénk, majd általában sorra szegjük meg ezeket a magunknak tett ígéreteket.

Kép
Stílus

Style Award stíluspercek #12 - Hosszú Katinka

Második alkalommal rendezzük meg az InStyle Style Award díjátadó gálát, ahol hét kategóriában díjazzuk a stílust, a minőséget és a teljesítményt. Stílusos nő kategóriában a jelöltek között van úszóvilágbajnokunk, Hosszú Katinka is, akit most elcsíptünk egy rövid interjúra. Olvassátok, és ne felejtsetek el szavazni a kedvenceitekre!

Kép
Életmód

Hosszú Katinka 10 legjobb motivációs idézete

Idén minden más lesz, ugye? Okosan táplálkozni, sokat edzeni, még több kitartást szerezni - biztosan ti is megfogadtatok 2018-ra valami hasonlót. Mi is így tervezzük, és hogy lelkesedésünk ne hagyjon alább, segítségül hívtuk egyik legnagyobb példaképünket, Hosszú Katinkát, aki nem ismer lehetetlent. Íme a 10 legjobb motivációs idézet személyesen az Iron Ladytől!