Carolina Herrera: Bad Boy Eau de Toilette

Carolina Herrera: Bad Boy Eau de Toilette

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

Lépj be a Bad Boy univerzumba és engedd szabadon a lelkedben szunnyadó lázadót: rúgd fel a szabályokat, legyél ütős, mint egy villámcsapás.

Carolina Herrera új kalandba vág bele a lenyűgöző BAD BOY illattal, amely az örök lázadó mítoszát modern színezettel meséli újra. Bad Boy, akinek van bátorsága megszegni a szabályokat és saját útját járni.

A lázadás modernkori megtestesítőjének személyiségét kettősség jellemzi: egyszerre erős és érzékeny; domináns és empatikus; hősies és sérülékeny. Bátorságának titka abban rejlik, hogy képes kifejezni és megosztani másokkal érzéseit.

A BAD BOY óda a lázadó férfiakhoz, akik harcolnak az elveikért és önazonosak. Az „Olyan jó rossznak lenni” szlogen hűen összefoglalja az új kreáció üzenetét.

A BAD BOY szimbóluma a villámlás. Hősiességet és erőt sugall, egyben Bad Boy személyiségének allegóriája: kiszámíthatatlan, szokatlan, vonzó és lenyűgöző. BAD BOY elcsábít és rabul ejt, gyorsan és pontosan, villámcsapásként hat

Carolina Herrera de Báez, a Carolina Herrera illatház kreatív igazgatója Quentin Bisch és Louise Turner parfümőrökkel dolgozott együtt a varázslatos aroma koncepciójának kidolgozásában. A kreatív páros intenzív és élénk jegyekben gazdag fantasztikus parfümöt alkotott.

A BAD BOY keleties-aromás illat, a kompozíció az ellentétek vonzására épül: ragyogó zsálya, zöld bergamott és bors elegyedik érzéki, sötétebb tónusú tonkababbal, kakaóval és ámbrás-fás jegyekkel. A BAD BOY tudatosan a modern férfi természetének ragyogó és sötétebb árnyoldalait jeleníti meg.

Az illatüveg koncepciója és villámformájú dizájnja technikai kihívást jelentett. Merész és feltűnő formavilága magában egyesíti a BAD BOY tulajdonságait. A villám elegáns és titokzatos éjkék színt, valamint stabil tartást biztosító aranyszínű talapzatot kapott.

A kommunikációs kampány középpontjában BAD BOY, az őstípus lázadó férfi áll, kirobbanóan energikus és erőteljes karakterrel. Amerre jár, lenyűgöző benyomást tesz az emberekre. Sétál New-York utcáin és háta mögött minden megváltozik. Léptei nyomán formálódik a város, egyéni varázsának senki sem képes ellenállni. Vonzza a tekintetet, képtelenség nem észrevenni. Fénylőn izzik körülötte a levegő, amely különlegessé és egyedivé teszi megjelenését

Az izgalmas kommunikációs kampány szerzői Santiago & Mauricio. A kisfilm főhőse Ed Skrein brit színész, aki hangsúlyosan megjeleníti az igazi BAD BOY értékeit. Skrein saját generációja egyik legígéretesebb tehetsége, és már rendezőként is debütált. Kreatív és sokoldalú, zenészként kezdte karrierjét, ma már lábai előtt hever Hollywood.

A reklámfilmben Karlie Kloss (a GOOD GIRL arca) alakítása is emlékezetesre sikerült. A zenei aláfestés Chris Isaak ’Baby Did a Bad Bad Thing’ című dalának vagányabb és lázadóbb verziója. A sokatmondó és pezsgő élettel teli Bad Boy fotók Billy Kidd alkotásai.

Hölgyek!

IDEJE ELFELEJTENÜNK AZ ELBŰVÖLŐ HERCEGEKET ÉS KÖSZÖNTENÜNK A ROSSZ FIÚKAT, AKIKÉRT MINDANNYIAN ODA VAGYUNK!

MIUTÁN MEGISMERED A GOOD GIRL MÉLTÓ ILLATPÁRJÁT, NEM LESZ KÉTSÉGED, HOGY MIVEL LEPD MEG A PÁRODAT.

Itt tudod megvenni.

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Szépség

3 zseniális ránctalanító arckrém, amit az 50 év feletti nők imádni fognak

Nem olyan könnyű rátalálni egy jó ránctalanító arckrémre, ugyanis nagyon nagy a piac, rengeteg a termék és elveszünk a sok információban. Most összegyűjtöttük a három legjobbat az 50 feletti nőknek, hogy egyszerűbb legyen!

Kép
Stílus

Fehér póló helyett: 2024 tavaszán erre a darabra esküsznek a stílusos nők

A fehér pólók régóta biztos alapdarabjai a gardróbunknak, de idén tavasszal érdemes ezt a vintage trendet is felvenned a megfontolandó ötletek listájára.

Kép
Életmód

14 idézet híres emberektől, amik által képes leszel észrevenni a kínálkozó lehetőségeket az életben

Elakadtál? Szomorúnak és motiválatlannak érzed magad? Ezek a bölcsességek segíteni fognak!

Kép
Életmód

A természet csodája: Ilyen elképesztő a lenmag hatása a testre és az életünkre

A lenmag valóban csodaszer a természetből. Rendkívül tápláló és előnyös a szervezetünk számára. Rendszeres fogyasztása hozzájárulhat a szív- és érrendszeri egészséghez, az emésztési problémák megelőzéséhez, a bőr egészségéhez és a fogyáshoz. A lenmag könnyen beilleszthető az étrendünkbe, és számos módon felhasználható az ételkészítésben. Próbáld ki a lenmagot, és élvezd az egész testre kifejtett jótékony hatásait!

Kép
Életmód

6 étel, amiben a legnagyobb eséllyel bukkan fel ez a rendkívül káros anyag: próbáld minimalizálni a fogyasztásukat

Sokan nem tudják, de bizony a csomagolt élelmiszerekben is igencsak jelentős kockázat van. Ugyanis nemrégiben kutatás készült arról, hogy a csomagolt élelmiszerekben található mikroműanyag jelentősen növeli a szívroham és az agyvérzés kockázatát. Nézzük is, mely ételekben van a legtöbb ilyen jellegű káros anyag, melyeket érdemes lenne kerülni.

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 10 fiatal hazai képzőművész, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív tehetségei közül ismerhetsz meg néhány képzőművészt!