Útjára indul a Budapest Fashion Nights programsorozat

Útjára indul a Budapest Fashion Nights programsorozat

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

Hagyományteremtő jelleggel „Budapest Fashion Nights” elnevezésű programsorozat indul a Magyar Divat és Design Ügynökség és a Budapesti Olasz Nagykövetség közös szervezésében.

Az adventi, karácsonyi szezonra való tekintettel 2018. december 6. és 9. között várják az érdeklődőket a programhoz csatlakozott tervezők a fővárosban.

Az eseménnyel kapcsolatban Forintos-Szűcs Anitát, a Magyar Divat és Design Ügynökség, Divatiparért felelős igazgatóját kérdeztük.

Mire számíthatnak azok, akik ellátogatnak a Budapest Fashion Nights eseményre?

Közel 50 helyszínen várják a tervezők üzleteikben a magyar divat iránt érdeklődőket a négy nap során, Budán és Pesten is. A kedvezmények mellett izgalmas kerekasztal beszélgetéseken, divattanácsadáson, pezsgős koccintáson és blogger találkozón is részt vehetnek azok, akik ellátogatnak a megjelölt helyszínekre. Amellett, hogy megismerkedhetünk a márkák és kollekciók mögött álló tervezőkkel, kellemes hangulatban szerezhetjük be a karácsonyi ajándékokat. A Magyar Divat és Design Ügynökség, az esemény szervezője, augusztusban kötött egy három éves stratégiai megállapodást az olasz divatkamarával, melynek apropóján idén olasz márkákat árusító üzletek is csatlakoznak az eseményhez. Néhány üzletben vásárlásunkkal egy jó ügyet is támogathatnunk, figyeljétek az esemény hivatalos Facebook oldalát és részt vevő márkák közösségi oldalait is, ahol minden részletről beszámolunk.

Miért fontos egy ilyen esemény megszervezése?

A Budapest Fashion Nights kiváló alkalom a magyar tervezői szcéna népszerűsítésére, de remekül összefogja például a főváros designer boltjait, showroomjait is. Mindamellett, hogy a divatra nyitott vásárlóközönség megismeri a magyar márkákat, közvetlenebb kapcsolatot alakíthat ki a kollekciók, kiegészítők mögött álló tervezőkkel. Ez egy jó lehetőség arra, hogy közelebb hozzuk a városban élőket és a Budapestre látogató turistákat a kortárs magyar divathoz.

Mit a tendencia, vásárolunk már tudatosan magyar ruhákat, kiegészítőket karácsonykor?

Általánosságban elmondható, hogy még mindig sokan tartanak attól, hogy betérjenek egy designer üzletbe. Már a Budapest Central European Fashion Week során is kiemelt célunk volt, hogy egyre többen megismerkedjenek a hazai tervezők sokszínűségével. Most is kiemelném, hogy mind stílusban, mind árkategóriában rendkívül színes a választék, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb darabot. Úgy gondolom, a fast fashion márkák remekül kiegészítik egymást a magyar tervezők egyedi kollekcióival, bízunk benne, hogy egyre több gardróbban megtalálható lesz egy-egy magyar tervező ruhadarabja, kiegészítője.

Milyen tervezői darabokra lehet kedvezményesen lecsapni?

A közel 50 üzletben mindent megtalálunk, akár női, akár férfi ismerőseinknek, családtagunknak keresünk ajándékot. Rengeteg táska, ékszer, kézzel készült cipők, alkalmi és hétköznapi ruhák hatalmas választéka lesz fellelhető a négy nap alatt.

A részletes programot helyszínekkel, térképpel megtaláljátok az esemény hivatalos Facebook oldalán és a résztvevő butikokban!

Videók

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Életmód

A vitamininfúzió előnyei: Minden, amit tudni érdemes erről az új terápiáról

Szeretnéd fokozni az egészségedet és feltöltődni energiával? Akkor a vitamininfúzió lehet a megoldás számodra: íme minden, amit tudni érdemes róla!

Kép
Stílus

Utazz velünk a múltba: Nosztalgikus fotók a MET-gála történetéből

Május 6-án kerül megrendezésre a New York-i Metropolitan Művészeti Múzeum adománygyűjtő estje, ismertebb nevén MET-gála, ami az év egyik legnívósabb és ruhák szempontjából minden bizonnyal az egyik leglátványosabb sztáreseménye.

Kép
Sztárok

„Az egész olyan, mint egy idióták parádéja” - 8 híresség, akit nem látnak szívesen a MET-gálán (és nem is szívesen mennének el)

A MET-gála nem minden hírességnek van benne a top 10-es programlistájában - sőt még a top 1000-ben sem.

Kép
Sztárok

Akit nem lehet felülmúlni! Blake Lively 10 legcsodásabb MET-gálás megjelenése

A hagyományos filmbemutatókhoz illő klasszikus eleganciával ellentétben a MET-gálát minden évben inkább a drámai, túlzó öltözékek teszik emlékezetessé. Ebben a játékban pedig Blake Lively évek óta verhetetlen!

Kép
Életmód

10 csodás európai úti cél, ha nem szereted a zsúfoltságot

Ezeken a helyeken legalább olyan jól érezheted magad, mint a slágercélpontokon, csak tömeg nélkül.

Kép
Életmód

Csökkenti a migrént, és a fogyókúrát is támogatja ez az étrend: elképesztő jótékony hatásai vannak

Egyre több étrend válik népszerűvé, köszönhetően az interneten megosztható tapasztalatoknak, és a kutatási eredményeknek. Az egyik legnépszerűbb étrend, vélhetően a számtalan jótékony hatása folytán, a növényi alapú étrend. Ugyanis nem csupán koleszterincsökkentő, gyulladáscsökkentő és környezetbarát, de még a fogyásunkat is serkenti. Sőt, egy friss kutatás még arra a megállapításra is jutott, hogy képes felvenni a harcot a kínzó migrénnel szemben.