Tuti vételek! Avagy a legjobb fonott cipők, amiket beszerezhetsz magadnak erre a nyárra

Tuti vételek! Avagy a legjobb fonott cipők, amiket beszerezhetsz magadnak erre a nyárra
Forrás: GettyImages

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Facebook
Twitter
Pinterest

A nyári időszakban eggyel több kifogásunk lehet arra, hogy miért is vettünk már megint egy újabb cipőt. Mutatjuk is az újabb alibi tárgyát - a legtutibb fonott darabokat!

Nem feltétlen könnyű a város zajában megidézni a vízpart hangulatát, ám nem is lehetetlen. Néha elég egy jó kis cipő arra, hogy gondolatban és érzésben szinte azonnal egy távoli helyen találd magad. Nem viccelünk! Sőt ami azt illeti május 13. és 16 között a JOY-Napokon, te is beszerezhetsz egy új, kényelmes darabot, amiben a forró nyár is elviselhetőbbnek tűnik majd!

A nyári időszakban mindig sokkal több lehetőségünk van változatosan öltözködni, és ezt próbáljuk is a maximális szinten kihasználni, hiszen mindössze pár hónapunk van arra, hogy minden Instagramon látott, fejben már rég eltervezett szettet kipróbáljunk. Míg a hűvösebb hónapokban inkább a praktikumhoz ragaszkodunk, addig a rétegek számának csökkenésével együtt, mi is sokkal könnyedebben állunk a szezon legújabb és legizgalmasabb trendjeihez, és ez a lazaság főleg a cipőválasztásunkon érzékelhető, ilyenkor ugyanis mindent visznek a fonott cipők!

A jó idővel szinte pár párban járnak a fonott, raffia darabok is, és nem lesz ez másként 2021-ben sem. Mutatjuk is a választékot!

A Modivo oldalán most akár 20-30% kedvezménnyel szerezheted be ezt a papucsot!

A platform darabokat még mindig nem tudjuk megunni, így megéri lecsapni erre a szandálra, hiszen kuponod az About You oldalán 20% kedvezményt ér!

Közel 70 éve már annak, hogy az espadrilles szélesebb körben is elterjedt, és nemcsak olyan művészek imádták, mint Picasso, hanem Hollywood legnagyobb filmcsillagjai is. Éppen ezért kihagyhatatlan ajánlat ez a darab, amit az ecipo.hu oldalán 20-30% kedvezménnyel vásárolhatsz meg!

Ezt a magasított talpú, szuper nőies darabot a Sebastianonál a JOY-Napokon 20% kedvezménnyel szerezheted be!

Egy ilyen sokszínű szandál bármilyen szettet pillanatok alatt feldobhat, a Fluffy Slippersnél 20% kedvezménnyel vásárolhatod meg!

Csekkold le kuponlistát és vásárolj kedvezményesen!

A koronavírus hozta rendkívüli helyzet idején kérjük, hogy legyél fokozott figyelemmel a biztonsági óvintézkedésekre. Minden esetben tarts megfelelő távolságot ( 1,5 méter) másoktól, és természetesen viselj maszkot. Ha netán úgy érzed, hogy beteg vagy, akkor maradj otthon! Vásárlásodat a lakásod nyugalmából, online is könnyedén elintézheted!

Videók

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Kép
Sztárok

El se hisszük! Sztárok, akik idén ünneplik 60. születésnapjukat - sokuk közülük úgy ragyog, mint 20 évvel ezelőtt!

Sokukon nem is látszik az öregedés! Íme azok a sztárok, akik 2024-ben ünneplik 60. születésnapjukat.

Kép
Sztárok

Harry herceg elárulta: ez volt az a pillanat, amikor tudta, örökre elveszítette Vilmos herceget

Harry herceg és Vilmos herceg 2020 óta nem beszélnek egymással. Mit szólna ehhez Diana hercegné?

Kép
Életmód
Kép
Sztárok

Amikor a pénz beszél: sztárok, akik csak a gázsiért vállalták a szerepet

Pénzből élünk, így hát fontos, mennyit kapunk a munkánkért. Van, amikor a sztárok is csak ez alapján döntenek egy szerepről.

Kép
Életmód

Külföldön vadásszák, itthon könnyen elérhető: 8 jótékony hatása, ami miatt fogyaszd bőséggel ebből a zöldségből

Sokan nem is gondolnák, de valósággal megőrülnek külföldön a magyar termesztésű tormáért. Ezzel szemben itthon nem gyakran fogyasztjuk, jellemzően csak húsvétkor, esetleg karácsonykor kerül az asztalra az ízletes zöldség. Azonban eláruljuk, nem csak az ünnepek alatt érdemes fogyasztani ezt a népszerű ételt, ugyanis számos jótékony hatása van, ami miatt érdemes beépíteni az étrendedbe.

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 13 izgalmas gasztroarc, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív tehetségei közül ismerhetsz meg néhány gasztroarcot!