Tuti vételek! Avagy a legjobb fonott cipők, amiket beszerezhetsz magadnak erre a nyárra

Tuti vételek! Avagy a legjobb fonott cipők, amiket beszerezhetsz magadnak erre a nyárra
Forrás: GettyImages
Facebook
Twitter
Pinterest

A nyári időszakban eggyel több kifogásunk lehet arra, hogy miért is vettünk már megint egy újabb cipőt. Mutatjuk is az újabb alibi tárgyát - a legtutibb fonott darabokat!

Nem feltétlen könnyű a város zajában megidézni a vízpart hangulatát, ám nem is lehetetlen. Néha elég egy jó kis cipő arra, hogy gondolatban és érzésben szinte azonnal egy távoli helyen találd magad. Nem viccelünk! Sőt ami azt illeti május 13. és 16 között a JOY-Napokon, te is beszerezhetsz egy új, kényelmes darabot, amiben a forró nyár is elviselhetőbbnek tűnik majd!

A nyári időszakban mindig sokkal több lehetőségünk van változatosan öltözködni, és ezt próbáljuk is a maximális szinten kihasználni, hiszen mindössze pár hónapunk van arra, hogy minden Instagramon látott, fejben már rég eltervezett szettet kipróbáljunk. Míg a hűvösebb hónapokban inkább a praktikumhoz ragaszkodunk, addig a rétegek számának csökkenésével együtt, mi is sokkal könnyedebben állunk a szezon legújabb és legizgalmasabb trendjeihez, és ez a lazaság főleg a cipőválasztásunkon érzékelhető, ilyenkor ugyanis mindent visznek a fonott cipők!

A jó idővel szinte pár párban járnak a fonott, raffia darabok is, és nem lesz ez másként 2021-ben sem. Mutatjuk is a választékot!

A Modivo oldalán most akár 20-30% kedvezménnyel szerezheted be ezt a papucsot!

A platform darabokat még mindig nem tudjuk megunni, így megéri lecsapni erre a szandálra, hiszen kuponod az About You oldalán 20% kedvezményt ér!

Közel 70 éve már annak, hogy az espadrilles szélesebb körben is elterjedt, és nemcsak olyan művészek imádták, mint Picasso, hanem Hollywood legnagyobb filmcsillagjai is. Éppen ezért kihagyhatatlan ajánlat ez a darab, amit az ecipo.hu oldalán 20-30% kedvezménnyel vásárolhatsz meg!

Ezt a magasított talpú, szuper nőies darabot a Sebastianonál a JOY-Napokon 20% kedvezménnyel szerezheted be!

Egy ilyen sokszínű szandál bármilyen szettet pillanatok alatt feldobhat, a Fluffy Slippersnél 20% kedvezménnyel vásárolhatod meg!

Csekkold le kuponlistát és vásárolj kedvezményesen!

A koronavírus hozta rendkívüli helyzet idején kérjük, hogy legyél fokozott figyelemmel a biztonsági óvintézkedésekre. Minden esetben tarts megfelelő távolságot ( 1,5 méter) másoktól, és természetesen viselj maszkot. Ha netán úgy érzed, hogy beteg vagy, akkor maradj otthon! Vásárlásodat a lakásod nyugalmából, online is könnyedén elintézheted!

Videók

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!