Az okos nő választása

Az okos nő választása

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

Magadon is tapasztalod, hogy egyre átgondoltabban választod meg, hogy mire költöd a pénzed? Az impulzusvásárlást egyre gyakrabban váltja fel a tudatos választás, ami jobb döntésekhez és nagyobb elégedettséghez vezet.

A cikk támogatója a BMW

Legyen szó a városi nő számára nélkülözhetetlen apróbb beruházásokról mint a tökéletes bőrápolók, vagy az ideális mobil kiválasztása egészen a nagyobb döntésekig, mint a hozzád való autó megtalálása.

Az 1-es BMW mindig is vezetőnek számított nem csak a férfiak, de a nők álomautóinak listáján is. A meghatározó design, sportos, mégis elegáns vonalvezetés csak egy dolog, amiért sokunk szívét elrabolta. A külcsín mellett ugyanis a belső tartalom is legalább olyan meggyőző mindig is - gondoljunk csak a modell ideális méretére, ami a városi hétköznapok forgatagában különösen fontos szempont.

Kompakt méretének köszönhetően ugyanis a nulladik pillanattól kezdve magadénak érezheted az autót, ami vezetés közben is segít maximálisan a helyén tartani a fókuszod, a parkolási nehézségek elkerüléséről nem is beszélve. A BMW híres megbízhatósága miatt pedig a vezetés teljes időtartama alatt biztonságban érezheted magad a tapasztalt és a kevésbé gyakorlott sofőrként egyaránt.

Ha csak a szűk környezetedet nézed is szembetűnő, hogy ma már szinte minden nő vezet és lehet hogy már évek óta rója az utakat és a kisujjában van a város összes jobbkezes utcája, vagy épp most csatlakozik a négy keréken közlekedők klubjához, érezhető, hogy egyre körültekintőbben, egyre nagyobb tudatossággal vetik bele magukat az autóválasztás témájába.

A megkapó formaterv, a feltűnő, egymással összeérő vesék és a sportos kipufogó mellett legalább annyit nyom a latba az BMW 1 új szériájának erős motorja, vagy impresszív gyorsulása.

A meggyőző technikai paraméterek mellet a BMW 1 egyik legszerethetőbb újításai a beépített intelligens technológiák és vezetőt segítő rendszerei. A fedélzeti számítógépet kezelő Gesztusvezérlés lehetővé teszi, hogy gombnyomkodás nélkül érj el bizonyos funkciókat mint például a hívásaid fogadása vagy elutasítása, az új, még tisztább képet adó Tolatási sszisztens vagy az Aktív parkolássegítő rendszer segítségével pedig az autó szinte önállóan manőverezi be magát a kiszemelt helyre, így megmenekülhetsz a párhuzamos parkolás fölösleges stresszétől.

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Életmód

10 tejmentes, kalciumban gazdag étel, ami megelőzheti a csontritkulást

Lehet, hogy nem gondolsz sokat a csontjaidra, de általános egészséged fontos részét képezik. Mint egy ház alapja és kerete, a csontok az infrastruktúra kritikus részét képezik. Nem csak a végtagjaidat támogatják; lehetővé teszik a szabad mozgást és védik belső szerveket is.

Kép
Szépség

3 zseniális ránctalanító arckrém, amit az 50 év feletti nők imádni fognak

Nem olyan könnyű rátalálni egy jó ránctalanító arckrémre, ugyanis nagyon nagy a piac, rengeteg a termék és elveszünk a sok információban. Most összegyűjtöttük a három legjobbat az 50 feletti nőknek, hogy egyszerűbb legyen!

Kép
Stílus

Fehér póló helyett: 2024 tavaszán erre a darabra esküsznek a stílusos nők

A fehér pólók régóta biztos alapdarabjai a gardróbunknak, de idén tavasszal érdemes ezt a vintage trendet is felvenned a megfontolandó ötletek listájára.

Kép
Életmód

14 idézet híres emberektől, amik által képes leszel észrevenni a kínálkozó lehetőségeket az életben

Elakadtál? Szomorúnak és motiválatlannak érzed magad? Ezek a bölcsességek segíteni fognak!

Kép
Életmód

A természet csodája: Ilyen elképesztő a lenmag hatása a testre és az életünkre

A lenmag valóban csodaszer a természetből. Rendkívül tápláló és előnyös a szervezetünk számára. Rendszeres fogyasztása hozzájárulhat a szív- és érrendszeri egészséghez, az emésztési problémák megelőzéséhez, a bőr egészségéhez és a fogyáshoz. A lenmag könnyen beilleszthető az étrendünkbe, és számos módon felhasználható az ételkészítésben. Próbáld ki a lenmagot, és élvezd az egész testre kifejtett jótékony hatásait!

Kép
Életmód

6 étel, amiben a legnagyobb eséllyel bukkan fel ez a rendkívül káros anyag: próbáld minimalizálni a fogyasztásukat

Sokan nem tudják, de bizony a csomagolt élelmiszerekben is igencsak jelentős kockázat van. Ugyanis nemrégiben kutatás készült arról, hogy a csomagolt élelmiszerekben található mikroműanyag jelentősen növeli a szívroham és az agyvérzés kockázatát. Nézzük is, mely ételekben van a legtöbb ilyen jellegű káros anyag, melyeket érdemes lenne kerülni.