Már 24 éves! Így néz ki most Arnold Schwarzenegger eltitkolt fia

Már 24 éves! Így néz ki most Arnold Schwarzenegger eltitkolt fia
Forrás: InterCom
Facebook
Twitter
Pinterest

11 évvel ezelőtt, 2011-ben robbant a botrány Arnold Schwarzenegger eltitkolt szerelemgyerekéről, akit a család egykori házvezetőnőjével sikerült összehoznia a Terminátornak.

Akkoriban Arnold Schwarzeneggernek látszólag boldog volt a házassága, így senki sem gondolta, hogy a büszke családapa, egykori testépítő, sikeres színész és kevésbé sikeres politikus, kettős, sokakat megbotránkoztató életet él. Mint az kiderült, Arnold több mint 10 évig folytatott viszonyt bejárónőjükkel, Mildred Baenával, akitől gyereke is született. A történet külön pikantériája, hogy Schwarzenegger legkisebb fia, Christopher mindössze 5 nappal korábban jött a világra, mint féltestvére.

A titkos szerelem gyümölcse, Joseph Baena sokáig titokban maradt, hiszen egészen 2011-ig nem ismert el a színész, és ekkor is kizárólag házassága megromlása vezetett oda, hogy felfedték a fiú kilétét. Felesége, Maria Shriver ekkor azonnal elhagyta férjét, kiköltözött a családi házból, gyerekivel lassan rendeződött a viszonya, de azzal mindenki tisztában van, hogy soha nem lesz már olyan a családjuk, mint régen.

Joseph viszont megkapta az apukáját!

Sőt, Hollywoodban azt beszélik Schwarzenegger 5 gyereke közül pont ő örökölte a híres Arnie-géneket. Ebben pedig lehet valami, a 24 éves srác ugyanis elképesztő formában van. Mondhatnánk azt is, tiszta apja!

Nézd meg a legfriss fotókat róla galériánkban!

Galéria / 8 kép

Így néz ki most Arnold Schwarzenegger eltitkolt fia, Joseph Baena

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.