Amit a vászonképekről tudnod kell

Amit a vászonképekről tudnod kell

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

Felejtsd el a falmatricákat és a képkereteket. Ma már a vászonképek azok, amelyek meséssé tehetik otthonodat. Ugyanis rendkívül elegánsak, modernek és ajándéknak is kiválóak.

Mi az a vászonkép és hogyan készül?

A vászonkép tulajdonképpen egy vászonnyomat, amelyet vakrámára feszítenek ki. A vászonnyomat egy általad küldött felvételből készül. Tehát választhatsz egyet vagy akár többet is, és a készítők az igényeid szerint vászonra nyomtatják. Természetesen a nyomtatás előtt ellenőrzik a felvételek minőségét, hogy a végeredmény valóban varázslatos legyen. Ám még ekkor sem kezdik el a nyomtatást, hiszen meg szeretnének győződni arról, hogy te tényleg így képzelted-e el a lenyomatot. Ezért küldenek neked egy úgynevezett “nézőképet” ahol láthatod, hogyan fog kinézni a vászonkép. Ha elégedett vagy, megkezdik a gyártást. A nyomtatást követően, ha szükséges, feldarabolják a képet és vakrámára (fakeretre) feszítik. Ennek köszönhetően hosszú ideig tartós lehet és könnyedén felteheted a falra.

Milyen alkalomra illik?

Nem túlzok, ha azt mondom, hogy a vászonképek minden alkalomra csodás ajándékok lehetnek, olyanok, amiben az ajándékozott biztosan nem fog csalódni. Lakásdekorációnak egy gyönyörű tájkép vagy egy internetről letöltött fotó, amely passzol a konyhához vagy a nappalihoz, gyönyörűen kiemelheti a helyiséget. Arról pedig nem is beszélve, hogy személyes ajándék, ha a vászonkép egy közös pillanatot ábrázol. Sőt, egy családi fotózás alkalmával készített felvétellel biztosan nyert ügyed lesz. Később pedig mesés fotófallal díszítheted otthonodat. Tehát legyen szó esküvőről, ballagásról, karácsonyról vagy bármi más eseményről, mindenhez találhatsz tökéletes vászonképet. Ha szívesen ajándékoznál egy ilyen lenyomatot, vagy ha csak magadat szeretnéd meglepni, akkor keresd fel a vaszonkep.hu oldalát.

Milyen fajtái vannak?

No de nézzük is, milyen kivitelek közül válogathatsz. A vászonképeknek általában három fajtáját különítjük el. Vannak többrészes, montázs és mozaik vászonképek is. De mi a különbség?


Többrészes vászonkép

Az egyik legnépszerűbb a többrészes vászonkép. Ez azt jelenti, hogy egy általad kiválasztott fotót darabolnak fel 3-6 különböző részre. Ezek pedig külön panelekben kerülnek a falra, így kiadva egy nagy képet. Modern és különleges megoldás.


Montázs

A montázstechnika esetében egy képre kerül fel több különböző felvétel. Variálhatod a képek számát, a köztük lévő távolságot és az elrendezésüket is.


Mozaik

Mozaikképnek azt nevezzük, amely több apró felvételből tevődik össze. A sok apró fotó pedig egy nagy képpé rajzolódik ki. Ez a technika ettől különleges.

Mindegyik fajtának megvan a saját különlegessége, így csak rajtad és a képzeleteden múlik, melyik érdekes technikával készített vászonfotóval varázsolod meseszéppé otthonodat.

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Életmód

10 tejmentes, kalciumban gazdag étel, ami megelőzheti a csontritkulást

Lehet, hogy nem gondolsz sokat a csontjaidra, de általános egészséged fontos részét képezik. Mint egy ház alapja és kerete, a csontok az infrastruktúra kritikus részét képezik. Nem csak a végtagjaidat támogatják; lehetővé teszik a szabad mozgást és védik belső szerveket is.

Kép
Szépség

3 zseniális ránctalanító arckrém, amit az 50 év feletti nők imádni fognak

Nem olyan könnyű rátalálni egy jó ránctalanító arckrémre, ugyanis nagyon nagy a piac, rengeteg a termék és elveszünk a sok információban. Most összegyűjtöttük a három legjobbat az 50 feletti nőknek, hogy egyszerűbb legyen!

Kép
Stílus

Fehér póló helyett: 2024 tavaszán erre a darabra esküsznek a stílusos nők

A fehér pólók régóta biztos alapdarabjai a gardróbunknak, de idén tavasszal érdemes ezt a vintage trendet is felvenned a megfontolandó ötletek listájára.

Kép
Életmód

14 idézet híres emberektől, amik által képes leszel észrevenni a kínálkozó lehetőségeket az életben

Elakadtál? Szomorúnak és motiválatlannak érzed magad? Ezek a bölcsességek segíteni fognak!

Kép
Életmód

A természet csodája: Ilyen elképesztő a lenmag hatása a testre és az életünkre

A lenmag valóban csodaszer a természetből. Rendkívül tápláló és előnyös a szervezetünk számára. Rendszeres fogyasztása hozzájárulhat a szív- és érrendszeri egészséghez, az emésztési problémák megelőzéséhez, a bőr egészségéhez és a fogyáshoz. A lenmag könnyen beilleszthető az étrendünkbe, és számos módon felhasználható az ételkészítésben. Próbáld ki a lenmagot, és élvezd az egész testre kifejtett jótékony hatásait!

Kép
Életmód

6 étel, amiben a legnagyobb eséllyel bukkan fel ez a rendkívül káros anyag: próbáld minimalizálni a fogyasztásukat

Sokan nem tudják, de bizony a csomagolt élelmiszerekben is igencsak jelentős kockázat van. Ugyanis nemrégiben kutatás készült arról, hogy a csomagolt élelmiszerekben található mikroműanyag jelentősen növeli a szívroham és az agyvérzés kockázatát. Nézzük is, mely ételekben van a legtöbb ilyen jellegű káros anyag, melyeket érdemes lenne kerülni.