A Bvlgari bemutatja: Bvlgari Omnia Collection

A Bvlgari bemutatja: Bvlgari Omnia Collection

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Facebook
Twitter
Pinterest

Idén tavasszal a Bvlgari bemutatja új, izgalmas kampányát a #CHOOSEYOURTREAT”-et, melyben az igazi Omnia illat kényeztetésre invitálja a hölgyeket a világ minden részéről.

Az olasz édesség és fagylalt iránti szeretet inspirálta új kollekcióban a Bvlgari egy olyan tömény, római gyönyört álmodott meg, ahol az Omnia illatok édessége, ragyogása és bon-bon formájú csomagolása tökéletesen beleolvad a színkavalkádos sütemények környezetébe. A lédús grapefruit és gránátalma gazdagsága, a porhanyós rózsa és a fenséges vanília belégzése provokálja csak igazán az érzékeket.

A cukrászda és a parfüméria kombinációjából született Bvlgari Omnia Kollekció igazán különleges élményt nyújt az érdeklődőknek, viszont csak korlátozott ideig elérhető az üzletekben.

Kép

A kampány

Az Omnia Kollekció játékosságát a jégkása, a fagylalt, a torta tartó állvány és csillogó cukorkás pohár adja. Az élénk színű fotók és videók energikus jazz dallamokkal garantálják az Instagram és a Social Media eléréseket, inspirálva a fogyasztókat arra, hogy ők is vásárolják meg a termékeket és használják a #CHOOSEYOURTREAT hashtaget. Minden poszt, megosztás és like egyetlen következtetést von maga után: az Omnia illat maradéktalan élvezete egy tiszta, tagadhatatlan öröm.

A limitált kiadású Omnia Kollekció termékei

Omnia Crystalline, amely a ropogós Ázsiai nashi körte jegyekkel ellátott gyümölcsös, frissítő illat. Az Omnia Crystalline sokoldalú, mint egy kristály - különböző illatok egyesülnek benne, létrehozva egy csodás, eredeti esszenciát.A nyár zamata – sugárzó és színes, akár a korall; folyékony, akár a víz, melyben él; légies, mint a szirmok és érő virágok illata – a Bvlgari Omnia Coral üvegébe lepárolva.

Kép

Az Omnia Coral, üde, hibiszkuszos jegyei egy kis gránátalmával vannak megbolondítva. Egy színekben gazdag illatélmény, mely felpezsdíti az érzékeket.

Kép

Az Omnia Pink Sapphire egy pezsdítő, szeszélyes illat, pont olyan napsütéses hangulatot kelt, mint a nevét is adó pink szín. Az Omnia Pink Sapphire a pomeló, gránátalma és frangipáni virág vibráló keverékével lesz csillogóan izgalmas.

Kép

Omnia Amethyste, melyben a rózsa és írisz áztatta virágos jegyek dominálnak.

Kép

Mindegyik Omnia kollekciós illat 65 ml-es üvegben és egy elegáns, izgalmas limitált kiadású dobozban érkezik. Ha bármelyik is megragadta a fantáziádat, #CHOOSEYOURTREAT, szerezd be a többit is, mielőtt az édes, limitált kiadású illatok mind elfogynak.

Videók

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Kép
Életmód

Májusi horoszkóp: Íme 2 csillagjegy, akire rengeteg pénz vár a hónapban

Itt a havi horoszkópunk! Ilyen lesz 2024 májusa az egyes csillagjegyeknek az asztrológus szerint.

Kép
Szépség

10 elavult frizura, ami a legszebb nőket is elcsúfíthatja - ezek jönnek helyettük divatba!

Idén több kedvenc frizuratrendünk vált elavulttá, bár az is igaz, hogy a listán akad néhány előnytelen fazon is, amiért nem kár...

Kép
Stílus

4 ruhafazon, ami már nem lesz divatos a következő hónapokban - mutatjuk, mik jönnek helyettük!

Ezek között a friss ruhaötletek között is tuti találsz majd új kedvenceket.

Kép
Sztárok

24 színész a Harry Potter-filmekből, akik már nincsenek közöttünk

Kereken húsz évig forgatták a filmeket, sajnos a szereplők közül sokan nem láthatták már a történet végét a vásznon.

Kép
Sztárok

6 sztár, akit mindenki imádott a 2000-es években, azóta viszont nyom nélkül eltűnt

Ők volt a 2000-es évek legnagyobb hírességei. Hová tűnhettek?

Kép
Sztárok

Barbra Streisand kőkeményen beszólt Melissa McCarthynak: szerinte nem a diétától fogyott 34 kilót!

Melissa McCarty rengeteget fogyott, Barbra Streisand pedig azzal vádolta, hogy ennek nem a diéta, hanem valami más áll a hátterében!