Minden menyasszony rémálma! Kirsten Dunst gyönyörűbb volt barátnője esküvőjén, mint maga az ara

2017. október 4.
Szerző: Kálmán Zsófi

Kirsten ellopta a show-t!

A sztárok is pont olyan emberek, mint bármelyikünk. Sokszor teljesen átlagos dolgokat csinálnak, nekik is le kell vinni a kutyát sétálni, és természetesen nekik is vannak barátaik, akik sok esetben nem Hollywoodból kerülnek ki. Hogy milyen érzés lehet, ha mondjuk Kirsten Dunst a legjobb barátnőd, azt nem tudjuk, de mindenesetre az tuti szívás, ha a sztárbarátnő felbukkan a nagy napodon.

Mert bár az esküvőn nem szokás túlöltözni a menyasszonyt, és nem is hinnénk, hogy Kirstennek ez lett volna a célja, ki tudna máshová figyelni, mikor egy A-listás sztár sétálgat a násznép között. Kirsten ráadásul most a szokásosnál is gyönyörűbb volt púderszínű ruhájában, bennünk pedig felmerült a kérdés:

biztos, hogy nem ő volt a menyasszony?

A színésznő egyébként egészen Olaszországig utazott, hogy részt vegyen legjobb barátnője nagy napján, ez a gyöynörű ruha pedig csodálatosan passzolt hozzá, no és valami furcsa módon az eljegyzései gyűrűjéhez is, így olyan érzésünk volt, mintha Kirsten és vőlegénye, Jesse Plemons nagy napján készült volna a fotó. Pedig nem, de reméljük hamarosan erre is sor kerül.

A színésznő eddig ugyanis nem mutatta meg a nyilvánosságnak a gyűrűjét, ám a párizsi divathetet, azon belül is a Ralph & Russo őszi-téli couture kollekció bemutatóját már elég méltónak találta a debütáláshoz.

Kirsten büszkén villantotta meg ujját a fotósoknak, és szemmel láthatóan nagyon boldog!

Nézd meg a galériánkat - 5 kép
Kirsten Dunst megvillantotta az eljegyzési gyűrűjét