Tegyünk pontot a nagy kérdésre: most akkor Gigi vagy Bella Hadid a stílusosabb? – Szavazz te is!

2017. október 3.
Szerző: Kálmán Zsófi

Imádjuk a Hadid-lányok stílusát, de vajon kié a jobb?

Sok pozitívuma van annak, ha az embernek van egy lánytestvére. Van, aki mindig meghallgat, aki megért, akivel ugyanazokon a problémákon mentek keresztül, aki mindig ott van neked, aki jobban ismer, mint bárki más, és ha szerencséd van, még a méretetek is egyezik, s néha beszabadulhattok egymás gardróbjába.

Na jó, kivéve, ha nem vagy Kylie Jenner, mert mint nemrég kiderült, ő korántsem őriz ilyen szép emlékeket Kendallról:

Olvasd el ezt is!
Ki gondolta volna? Kylie megdöbbentő dolgot árult el Kendallal való kapcsolatáról

És persze azért az ilyen kapcsolatokban elkerülhetetlen egy kis rivalizálás, főleg, ha két olyan gyönyörű nőről van szó, mint Gigi és Bella Hadid. Mi egyébként nem szívesen versenyeztetnénk meg őket, hiszen mind a ketten két külön karakter, meg amúgy is, miért kellene két gyönyörű nő közül eldönteni, hogy melyik a szebb, viszont amiben felőlünk összecsaphatnak, az a stílusérzék.

És ehhez most remek alkalom adódott, ugyanis pont a napokban történt, hogy Gigi pontosan ugyanazt a ruhát húzta magára, mint Bella, így egyértelmű volt, hogy bekerülnek a nálunk futó egy ruha, két híresség sorzatba. A kérdés pedig már csak az, hogy szerinted kinek állt jobban ez a pimaszul kivágott Brandon Maxwell-ruha!

Írd meg nekünk kommentben a véleményed!


Ami viszont fura, hogy Bellának igazából nem Gigi a stílustestvére, hanem Selena Gomez. Mint tudjuk, a lányok nem igazán kedvelik egymást, pedig szerintünk – ha nem férfiakról lenne szó, hanem öltözködésről – jókat beszélgethetnének egymással. Nézd csak!

Nézd meg a galériánkat - 10 kép
Ki másol kit? Selena Gomezben és Bella Hadidban több a közös, mint gondolnád