Büszkeség: Palvin Barbi kiragyogott az A-listás világsztárok közül a párizsi divathét legmenőbb bemutatóján – FOTÓK

2017. október 2.
Szerző: Kálmán Zsófi

A L’Oréal Paris megrengette a divat- és szépségvilágot a rendhagyó divatbemutatójával!

A L’Oréal Paris vasárnap este csodát csinált Párizsban. Rendhagyó módon exkluzív kifutóvá varázsolták a világ leghíresebb sugárútját, a Champs-Elysées-t, ezzel pedig olyan bemutatót hoztak össze, amitől elakadt a lélegzetünk. A show ugyanis elképesztő látványt nyújtott, valamint rendkívüli lehetőséget biztosított a párizsiak számára – mintha nem lennének már így is elég mázlisták –, hogy élőben nyerjenek betekintést a 2018-as tavaszi/nyári szezon legújabb trendjeibe.

A Le Défilé L’Oréal Paris névre keresztelt bemutatón 19 divattervező együttműködésével közel 60 frizura- és sminkköltemény prezentálta a legújabb trendeket, a 645 meghívott vendég között pedig a legnagyobb világsztárok, divat- és szépséginfluencerek szerepeltek, valamint a márka szépségnagykövetei és ikonikus modelljei is részt vettek az eseményen.

De nem csak a meghívottak listája volt tele illusztris nevekkel, a kifutón vonult Jane Fonda, Helen Mirren, So Jo Park, Doutzen Kroes és a mi Palvin Barbink, aki az egyik legfényesebb csillaga volt a show-nak.

Nézd meg a bemutatóról készült legjobb fotókat a galériánkban!

Nézd meg a galériánkat - 16 kép
Le Défilé L’Oréal Paris