Ez tényleg trend lesz? Bella Hadid két nadrágot húzott egyszerre magára

Ez tényleg trend lesz? Bella Hadid két nadrágot húzott egyszerre magára

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Facebook
Twitter
Pinterest

Nem értjük, hogy mi történik...

Ha valakikről, hát a Hadid tetsvérekről elmondható, hogy nem követik, hanem diktálják a divatot. Gigi és Bella merész szettjei láttán először sokan felhúzzák a szemöldöküket, aztán pár hónappal később már azon kapjuk magunkat, hogy a mi szekrényünkben is megtalálhatóak ezek a darabok.

Legutóbb például egy szuper ötletet mutattak arra, hogyan viselhetjük még a ballonkabátot idén ősszel:

Szóval már nem lepődünk meg semmin, ha róluk van szó, ám legutóbbi szettjével Bella Hadid még a divat sokat látott veteránjait is elbizonytalanította. Ami azt illeti, minket is alaposan összezavart, hiszen arról tudunk, hogy idén trendi nadrág felett szoknyát hordani, még ha sokan nincsenek is annyira kibékülve ezzel a kombinációval, na de nadrág felett nadrágot? Hát ez már nekünk is furcsán hangzik. Nos, Bella megcsinálta. A modell épp a párizsi divathéten tartózkodik, két show között pedig olyan outfittet viselt, amire csak ő képes.

Kép

Hááát...

Bella ehhez a már önmagában is elég szokatlan Nascar inspirálta pólóhoz egyenes szárú farmert, és biztos, ami biztos, még egy bermudanadrágot is húzott. Vagy mégsem? A csavar ugyanis csak akkor látszik, ha Bella megfordul, ugyanis ez nem két nadrág, csupán egy, de hogy mi értelme egy ilyen darabnak, azt egyelőre még nem sikerült megfejtenünk.

Nos, neked bejön ez a farmer?

A szoknya és nadrág kombó viszont tényleg szuper! Ha még mindig nem lennél biztos abban, hogy ez a páros a gyakorlatban is jól mutat, kattints a galériánkra és meglátod, hogy mennyire működik a kémia köztük!

Galéria / 11 kép

Őszi divattipp, amit érdemes kipróbálnod: Húzz egy farmert a nyári ruhád alá

Megnézem a galériát

Videók

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Kép
Sztárok

10 fontos lecke a világról, amit a 102 évet megélt Iris Apfeltől érdemes eltanulnunk

Március 1-jén, 102 éves korában elhunyt Iris Apfel. A hihetetlen stílusáról ismert tervező és divatikon elképesztően izgalmas életet élt, van mit tanulni tőle. Iris Apfelre most legfontosabb stílus- és életleckéivel emlékezünk.

Kép
Életmód

Megkérdeztük! A mesterséges intelligencia szerint így néz ki egy tökéletes hálószoba

Újra megkérdeztük a mesterséges intelligenciát! Most arra válaszolt, hogy milyen egy tökéletes hálószoba!

Kép
Shopping

Az egyetlen összetevő, amit keresned kell az öregedő bőr hidratálásához a szépségápolási termékekben

Az öregedést és a ráncok kialakulását sajnos nem tudjuk megakadályozni, viszont lassíthatjuk a folyamatot, ha megfelelő összetevőkkel rendelkező termékeket használjuk!

Kép
Stílus

Kopizd le a stílusát! Gigi Hadid már most viseli a 2024-es év legtrendibb dzsekijét

Az apucipő után itt az apudzseki! Gigi Hadid kedvenc darabjának nagy jövőt jósolnak a stílusszakértők, így mutatjuk is, hogy hol szerezheted be a saját darabodat!

Kép
Életmód

10 csillagászati jelenség, amit mi már nem láthatunk az életünkben

Üstökösök, aszteroidák, új bolygó, jégkorszak és még sok más... Megmutatjuk azokat a csillagászati jelenségek, amiket mi már valószínűleg nem fogunk látni az életünkben. Vagy inkább szerencsére?!

Kép
Sztárok

Hivatalos: Őt tartják a valaha élt legjobb színésznőnek a világon - több mint százezer szavazat érkezett!

A nézők szavaztak! Máris mutatjuk, hogy ki lett minden idők legjobb színésznője egy szavazás szerint! Te egyetértesz a döntéssel?