(F)elfújta a szél! Elle Fanninggel pont a fotósok előtt történt meg az egyik legkínosabb ruhakatasztrófa – FOTÓK

2017. szeptember 29.
Szerző: Kálmán Zsófi

Ezt még az ellenségeinknek sem kívánnánk!

Elle Fanning épp ezerrel forgat. A fiatal színésznő Selena Gomezzel együtt tűnik majd fel Woody Allen új alkotásában, amelyről egyelőre semmit nem tudunk, viszont a sajtónak már most szép számmal szolgáltatják a témát. Először ott volt az a fotósorozat, ami Selenáról készült, ahogyan egy ismeretlen férfival csókolózik, most pedig Elle-ről szivárogtak ki rendkívül kínos képek. A 19 éves lánynál ugyanis beütött az egyik legrettegettebb ruhakatasztrófa, és szerencsétlenségére még fotósok is voltak a közelben, hogy megörökítsék az estet.

Elle ballonkabátja ugyanis a viharos időjárás miatt fellibbent, és ami alatta volt, nos azt nehéz kimagyarázni. Persze az egésznek az a fránya szél és az a fránya ballonkabát az oka, de Marilyn Monroe óta tudjuk, hogy egy ilyen villantás még szexis is lehet. Hát, ez Ellenek most sajnos nem jött össze...

A színésznő itt még mit sem sejtve sétálgatott a filmforgatáson!

Aztán csak hopp, nemcsak az derült ki, hogy a trench coat alatt nem viselt ruhát, hanem az is, hogy ma éppen hanyagolta a csipkét:

A tanulság? Imádjuk a ballonkabátot, még mindig az egyik legstílusosabb választás az őszi időjáráshoz, de Elle kárából tanulva nem árt mindig szem előtt tartani, ha már villantunk, mit villantunk.

Ők például egészen jól jöttek ki belőle!

Nézd meg a galériánkat - 9 kép
(F)elfújta a szél, avagy sztárok harcai az elemekkel