A nap szettje: Natalie Portman egy tőle teljesen szokatlan outfitben lépett az utcára, mi pedig imádjuk

2017. szeptember 29.
Szerző: Kálmán Zsófi

Ilyen, amikor valaki nem erőlködik azon, hogy stílusos legyen!

Bár imádjuk nézegetni a hírességekről készült vörös szőnyeges fotókat, ahogyan csodás ruhákban, belőtt hajjal, 10 pontos sminkben vonulnak, néha azért jól esik látni, hogy ők is csak emberek.

Vegyük például Natalie Portmant. A színésznő mindig is Hollywood legstílusosabb és legszebb sztárjai között volt számon tartva, ám valljuk be, Natalie annyira kényesen ügyel a külsőjére, hogy ritkaságszámba mennek az olyan alkalmak, amikor készül róla egy-egy laposabb fotó. Sőt, ha már itt tartunk, mi ilyenre nem is emlékszünk. Mert az van, hogy Natalie mindenhogyan gyönyörű. Ezt bizonyítják a róla készült legfrissebb paparazzi fotók, amelyeken a kétgyerekes anyuka egy teljesen hétköznapi szettben látható, viszont a végeredmény kicsit sem hétköznapi.

Natalie ugyanis basic szettben is elbűvölő!

Converse, egyszerű fehér ing, sötétkék farmer, aligsmink, Natalie mégis ragyog, nincs szüksége ehhez couture ruhákra. Hát íme egy Oscar-díjas színésznő titka a tökéletes megjelenéshez. Nagyon laza! A táskákért pedig külön plusz pont.

Make America Read Again

-
Olvasd el ezt is!
Ezt az alapanyagot űzte ki végleg Natalie Portman a konyhájából, és évek óta nem volt pattanása

Szóval sok mindenen múlik és valamelyest misztikus is, mitől néz ki valaki vonzóbban, mint mások, de azért létezik néhány olyan okos stílustrükk, amivel egyszerűen nem lehet hibázni. Nézd csak!

Nézd meg a galériánkat - 6 kép
6 stílustrükk, ami vonzóbbá teszi a megjelenésedet