Micsoda váltás! Nina Dobrev minden eddiginél rövidebbre vágatta a haját

Forrás: Getty Images
2017. szeptember 28.
Szerző: Kerekes Vivien

A színésznő Kleopátra ihlette frizurával jelent meg tegnap este.

Mióta kiszállt a Vámpírnaplókból, Nina Dobrev egy időre eltűnt a kamerák elől, és csak kisebb szerepekben láthattad viszont a képernyőn. Most viszont egy igazán izgalmas filmben tér vissza, ugyanis az Egyenesen át című horrorban alakítja az egyik legfontosabb karaktert, a forgatásokon pedig még egy életveszélyes jelenetet is bevállalt. Ez ám az igazi elhivatottság!

Olvasd el ezt is!
Durva! Életveszélyes jelenetet forgatott Nina Dobrev

Azt valószínűleg te is megszoktad már, hogy a színésznőt többnyire hosszú, barna hajjal lehet látni. De Nina azért tudja, hogy időnként szükség van egy kis stílusváltásra, így volt már arra példa, hogy a fodrász székéből vállig érő frizurával állt fel. Most viszont minden eddiginél rövidebb hajat választott, sőt, még azt is kipróbálta, hogy állna neki a frufru.

A színésznő tegnap a film premierjén mutatta meg új külsejét, de nem csak ezzel hívta fel magára a figyelmet. Nina ugyanis megszegett egy divatszabályt a bemutatón azzal, hogy fehér ruhát viselt: Amerikában a munka napját (Labor Day) követően ugyanis nem illik ilyen színű öltözéket viselni.

Olvasd el ezt is!
Nina Dobrev végre elárulta: ezért lépett ki a Vámpírnaplókból

Ettől függetlenül viszont klasszul nézett ki a színésznő; nézd meg te is vadiúj frizuráját, majd szavazz a galéria alatt, neked mennyire tetszik!

Nézd meg a galériánkat - 5 kép
Nina Dobrev rövid hajjal és frufruval hódított a filmbemutatóján

Hogy párkapcsolati téren mi a helyzet az életében, arról nem igazán beszél a színésznő. Noha néhány hónapja nagyon édes fotókat osztottak meg róla és egy kollégájáról, amint egymást ölelgetik és csókot váltanak, a lány ezzel kapcsolatban azóta sem szólalt meg. Sőt, nemrég Twitteren egy rajongója viccből megkérte Nina kezét, amire ő ennyit válaszolt:

Jelenleg a karrierem a férjem. És a kutyámmal járok jegyben. Úgyhogy sajnálatos módon foglalt vagyok.

-

Pedig biztosak vagyunk benne, hogy egy ilyen gyönyörű nőnek rengetek udvarlója van!

Nézd meg a galériánkat - 13 kép
Nina Dobrevből dögös nő lett