Télen jobb! Ezért utazz nyár helyett télen – 3 nyomós érv

Forrás: QATAR AIRWAYS
2017. november 9.
Szerző: V. Zsófi

Minél többet tudsz róla, annál logikusabb döntésnek tűnik.

Már az utazásra használt népszerű szavunk a „nyaralás” is magában hordozza, melyik hónapokban kellene hosszabb kikapcsolódást beiktatnunk, pedig a következő érvek mind a téli utazás mellett szólnak!

Olcsóbb

Szezonon kívül utazni jobban megéri anyagilag, ugyanis a legtöbb szálláshely ára különbözik a népszerű és kevésbé népszerű hónapokban, de ugyanez a helyzet a repjegyekkel is. Akár spórolni akarsz, akár hosszabb utazást kevesebb pénzből kihozni, a téli hónapokban sokkal nagyobb rá az esélyed. Ha nem hiszed, mindenképp nézd meg a QATAR AIRWAYS árait...!

Olvasd el ezt is!
Télen a nyárba vágysz? 5 tipp, hova menj!

Nyugisabb

A legnépszerűbb látványosságok a világ legtöbb országában a nyári hónapokban tele vannak turistákkal, ami hosszabb várakozási időt, végeláthatatlan sorban állást és olyan fotókat jelent, amelyekről egyszerűen kikomponálhatatlanok az emberek. Ha nem szereted a tömeget, akkor válassz nyugisabb hónapot az utazásodhoz.

Szükségesebb

Nyáron Magyarországon is jó idő van, ami azt jelenti, hogy a hétvégéket belföldön is kihasználhatjuk kikapcsolódásra, ezzel szemben a tél közepén már egy porcikánk sem kívánja a hideget. Jó ötlet lehet félretenni a pénzt és a szabadnapokat egy téli hónapra, s elutazni valahova, ahol akkor éppen tombol a nyár, például Ausztráliába.