Büszkeség: magyar divatmárkáról cikkeznek a nagy külföldi divatlapok

Forrás: Földi Ádám
2017. szeptember 22.
Szerző: Kálmán Zsófi

Újabb magyar siker!

Nemrég hatalmas megtiszteltetést érte egyik kedvenc hazai divatmárkánkat, az ÁERON-t. A Mercedes-Benz első magyar design-nagykövetének a csapat vezető tervezőjét, Áron Esztert választotta, és mint kiderült, ez egy rendkívül izgalmas féléves együttműködést jelent az ÁERON és a Mercedes-Benz között. Ennek köszönhetően a márka szeptemberben Madridban mutathatta be 2018-as tavaszi-nyári kollekcióját a Mercedes-Benz Fashion Week keretein belül.

Nos, ma kaptuk az ÁERON-tól a hírt, hogy azóta fáradtan, de annál boldogabban hazaérkeztek Madridból, ahol nemcsak bemutatták az új kollekciót, hanem ők lehettek a kedd esti program zárószáma is.

Büszkén tudom elmesélni, hogy óriási sikere volt a divatbemutatóknak, hiszen a legnagyobb spanyol magazinok is cikkeztek rólunk és a show-ról, és azóta is számos megjelenés fut be hozzánk

- számolt be nekünk sz élményeiről az ÁERON.

Nem túlzás azt mondani, hogy az ÁERON tarolt Spanyolországban, számunkra hatalmas büszkeség, hogy úgy aposztrofálják a márkát, mint a spanyol nők új kedvencét, és egyenesen odavannak a márka könnyed, minimalista és időtlen stílusáért.

Mi innen is még egyszer nagyon gratulálunk Eszternek és az egész csapatnak, s reméljük, hogy sok-sok olyan street style szettet láthatunk majd viszont, amelyben a spanyol ikonok ÁERON-ba bújnak!

Nézd meg a kollekciót, amivel az ÁERON levette a lábáról Spanyolországot!

Nézd meg a galériánkat - 7 kép
ÁERON SS18