LAKBERENDEZEL? INSPIRÁLÓDJ A NEW- YORK-I DIVATHÉT KOLLEKCIÓIBÓL!

2017. szeptember 25.
Szerző: Promóció

Az idei divathét még nem ért véget, de azt már tudjuk, hogy New York-ban milyen anyagokkal, színekkel és mintákkal rukkoltak elő. Ebből következtethetünk arra is, hogy mit vesznek át az enteriőrtervezők.

A koraősszel zajló divathét a divatvilág egyik legnagyobb eseménysorozata. Tulajdonképpen nem is egy héten és nem is egy helyszínen gyűlnek össze a szakma legnagyobbjai, hogy bemutathassák legújabb kollekciójukat a kifutókon, az mégis biztos, hogy ezután mindenki erről beszél, és sok tervező innen inspirálódik további munkáihoz. Például azok a lakberendezők, akik az enteriőrök divatját diktálják a következő hónapokban.

Pasztellek és földszínek

Úgy tűnik, a lakberendezésben is kedvelt pasztell árnyalatok a nagy tervezőket is folyamatosan megihletik. Ezért továbbra is trendkövető dolog kellemes, világos színekkel tölteni meg a belső tereket. A másik nagy színcsoport a földszínek, amelyekkel te is variálhatsz, ha új színeket vinnél ruhatáradba vagy akár otthonodba. A divatvilág őszi színpalettáján megtalálod a halványrózsaszínt éppúgy, mint a szürkét és a meleg barnát. De a tengerészkék és a fenyőzöld is nagyon nyerő, akárcsak a természetben megtalálható zöldek (például lime vagy olíva) alkalmanként egy kis csavarral.

forrás: Poli-Farbe Kft.

Szivárványos csíkok és vintage darabok

Továbbra is szerethetjük a csíkokat. Idén nagy kedvenc volt a fekete-fehér, vastag csíkos szövet, majd ezt átvittük a falakra is. Legalábbis, ha bevállaltál egy izgalmas, csíkos tapétát vagy festett falat, idén igazán menő otthont villanthattál! Ám, ha ez még nem volt elég, a csíkos minta a későbbiekben még feltűnőbb lesz: a szivárvány minden színében pompázik majd.

forrás: Poli-Farbe Kft.

Ami marad még, az a vintage stílus. Ruhák és úgy tűnik, bútorok terén is keverheted a színeket, stílusokat, anyagokat. A cél, hogy ízléses kereteken belül minél egyedibb összeállításokkal rukkolj elő. Az egyéniségeké a (divat)világ!

forrás: Poli-Farbe Kft.

Nem mindegy tehát, hogy milyen anyagokkal töltöd fel ruhatáradat, vagy öltözteted fel otthonodat. Ha kedvet kaptál egy kis felújításhoz, a lakberendezést kezdd a falak átfestésével, hiszen ezzel lehet a legszembetűnőbb változást elérni.

Válassz a falakra is minőségi falfestéket, olyat, amely sokáig állja a sarat. A Poli-Farbe Platinum matt latex ilyen: új receptúrájának köszönhetően kimondottan nagy igénybevételnek kitett helyiségekben is bizonyít.

A foltokkal, penésszel és szennyeződésekkel is elbánhatsz, mert dörzsálló felületet ad. Így egy nagy házibuli után könnyedén eltávolíthatod a falakról a vörösbort, a kólát, kávét, olajat és egyéb szennyeződést.


A dörzsölhet, súrolható, mosható falfestéket ismerd meg >> itt!

Tippekért, ötletkért és szakmai tanácsokért látogass el a Poli-Farbe blogjára!

Elbizonytalanodtál? Kérdezd szakértőnket!

Lakberendezési tanácsokért fordulj enteriőr-stylist szakértőnkhöz!

Hol tudod hozzád legközelebb beszerezni a szükséges festékeket, szerszámokat? Nézd meg >> itt!