Már ő sem elég tökéletes a világnak? Emily Ratajkowski durván kiakadt, hogy photoshopolták a fotóját

2017. szeptember 21.
Szerző: Kálmán Zsófi

Csoda, ha önbizalomhiányosak a nők?

Nem kétség, az amerikai modell korunk egyik legdögösebb nője, igazi szexszimbólum, és az, aki ezt kétségbe vonja, abból csak az irigység beszél.

Olvasd el ezt is!
Emily Ratajkowski 10 legdögösebb fotója, amit látva ma tuti lemész edzeni

Ám úgy tűnik, Emily mégsem elég tökéletes ennek a világnak, csalódottságát pedig most egy pillanatig sem leplezte, és nyílt levélben számolt be az esetről.

A történet ott kezdődik, hogy Emily felkérést kapott, hogy szerepeljen a Madame Figaro címlapján. Mint mindig, a modell most is mindent beleadott, a képeken tökéletesen festett, ám úgy tűnik, a magazin még sem volt a végeredménnyel elégedett, így segítségül hívták a Photoshop mágikus erejét.

Olvasd el ezt is!
Sztárok, akik Photoshop-baki áldozatai lettek

Íme az anyag, ami Emily-ről készült a magazinba:

A híresség ajkát és melleit is feltuningolták a címlapra, ezzel pedig szerintünk nem értek el mást, mint hogy Emily rosszabbul fest a képeken, mint valaha. No persze ő még így is szuperdögös...

Olvasd el ezt is!
Ki hódított meg a világ legszexibb nőjének szívét? Ezzel a férfival jár Emily Ratajkowski

A változás még látványosabb a modell Instagram-posztjában, ahol egymás mellett tekinthető meg a nyers és a photoshopolt fotó.

És hogy mit üzen Emily a magazinnak?

Mindenki gyönyörű a maga módján. Ám mindannyian küzdünk a bizonytalansággal azokkal a dolgokkal kapcsolatban, amelyekben különbözünk a szépségideáltól. Én pont úgy próbálom leküzdeni ezt a bizonytalanságot, mint mindenki más, ezért is voltam annyira csalódott, amikor megláttam, hogy az ajkaimat és a melleimet retusálták ezen a címlapfotón. Remélem, a divatipar egyszer majd felhagy azzal, hogy elnyomja azokat a dolgokat, amik egyedivé tesznek bennünket, és végre elkezdi ünnepelje az egyéniséget

- írta a fotó alá a modell.

Őrület, nem?


És ha már Photoshop, nézd meg a legcsúnyább bakikat, amiket valaha elkövettek a sztárokkal a figyelmetlen retusőrök!

Nézd meg a galériánkat - 8 kép
Híres Photoshop bakik