5 szuperkönnyű összeállítás az átmeneti időszakra

2017. szeptember 19.
Szerző: Ujvári Viki

Az időjárás még kicsit szórakozik velünk, de inkább már az őszbe hajlik, így itt az ideje melegebb darabokkal is ötletelni.

Az egyik percben még süt a nap, aztán hirtelen leszakad az ég, hogy reggel egy szeles áprilisi nap virradjon. Bizony eddig ilyen ez a szeptember, de nem lehet panaszra okunk, mert a nyár bár már hisztizik, még nem adja fel. Pontosan emiatt választottuk ki a következő szetteket.

Olvasd el ezt is!
5 trend, ami a következő szezonban könnyen lehet, hogy a könyöködön jön majd ki!

1.) Fele-fele

A horgolt/kötött pulcsi a hűvös reggelek miatt már jól jöhet, egy szoknyával pedig bármikor jól mutathat. Jöhet mellé egy nőcis lapos cipellő vagy bokacsizma, mindkettővel nagyon sikkes!

2.) Meglepő, de jó!

Bizony, bizony: bársony! Egy nadrág képében mondjuk, és hozzá valami szuper felsőrész?! De ha ennyire nem vagy bátor, elég, ha csak a cipellőd hódít ebben a textúrában!

3.) Csak lazán

Mivel a pizsama már az utcán is helytálló viselet, miért is ne lehetne egész egyszerűen egy sima pólóval és egy dzsekivel/blézerrel kombinálva lazulni benne egy kellemes őszi napon?!

4.) A kezeslábast még ne pakold el

Az idei nyár jumpsuit-os, repülős szerelése kis variálással még ősszel is használható lehet.

5.) Őszi maxi

Egy megfelelő kombináció sokat nyomhat a latban, így kedvenc nyári ruhád élettartalmát is kitolhatod pár héttel. Kapj fel hozzá egy bőrdzsekit és egy vagány bokacsizmát!

Olvasd el ezt is!
Régi ismerős, új kiadásban: hódítanak a kétszínű cipellők!

Nézd meg a galériánkat - 7 kép
Ezt látnod kell: akár Erzsébet királynő is ihlethette volna a 2017-es őszi trendeket!