Victoria Beckham bemutatja: így ne nézz ki csillogós cipőben úgy, mint egy kislány

2017. szeptember 19.
Szerző: Kálmán Zsófi

Bár ehhez talán kell Vic szoborszerű arca is, nem?

Már az előző héten beszámoltunk arról, hogy Victoria Beckham mekkora meglepetést okozott új kollekciójával. A New York-i divathéten debütáló darabok ugyanis első ránézésre elég távol állnak a monokróm nagyasszonyának stílusától, minden csupa szín, és ami még durvább, glitter. Bizony, Vic glitteres cipőket tervezett, aztán az is kiderült, hogy ebben egy igazán szentimentális érv vezérelte: Harper.

Ha valaki rápillant az új kollekciómra, le se tagadhatnám előtte, hogy van egy kislányom.

-

A sztár még egy papucsot is elnevezett a lányáról, ám már akkor leszögezte, hogy ő bizony örülne, ha lábbelijeit nem hercegnős szettekben látná viszont, vagy legalábbis ha róla van szó, ilyesmire semmiképp sem kell számítani.

Mi már azóta várjuk, hogy Victoria végre az utcára lépjen valamelyik darabban, és villantson egy jó kis street style szettet, hiszen nem titok, a glitteres és fényes cipők a szezon kulcsdarabjai lesznek, ám mi sem feltétlenül hajlunk a kislányos szettek felé.

Jelentjük, megtörtént!

És megcsinálta. Victoria a tökéletes iskolapéldája annak, hogy simán bevállalhatunk egy ilyen statement cipőt is úgy, hogy ne legyen az összehatás túl sok és sokkoló.


Kíváncsi vagy Victoria más trükkjére is? Nézd meg, milyen ruhadarabokkal éri el, hogy magasabbnak tűnjön!

Nézd meg a galériánkat - 6 kép
Victoria Beckham ettől a meglepő trükktől tűnik magasabbnak