Lefelé ível a Hadid-lányok csillaga? Helyettük Kaia Gerber a New York-i divathét új üdvöskéje

2017. szeptember 15.
Szerző: Kálmán Zsófi

Kaia Gerber igazi szupermodell lett!

Cindy Crawford lánya életében először vonult a kifutón a New York-i divathéten, és egyből le is tarolta azt. A 16 éves lánytól joggal félhet a modellvilág jelenlegi szentháromsága, Kendall, Gigi és Bella, ugyanis Kaiaban minden megvan ahhoz, hogy joggal követelje magának a trónt.

Szupermodell vonásai, barna hajzuhataga, magas és vékony alkata egyértelműen a 90-es években elképesztően népszerűvé vált Cindyre emlékeztet mindenkit, és hiába próbálkozott már azzal, hogy külsejét drasztikusan megváltoztassa, végül csak belátta, hogy neki ezen az úton kell elindulnia és leszerződött az IMG modellügynökséghez. Azóta pedig egyre több munkát kap: ő Marc Jacobs Beauty parfümjének arca, nemrég szerepelt a Chrome Hearts kampányában, augusztusban pedig kiderült, hogy ő lesz a Hudson Jeans őszi-téli kollekciójának sztárja. Itt nem akárki lesz a partnere: Gabriel-Kane Day-Lewis, Daniel Day Lewis fia szerepel majd vele a kampányfotókon.

Olvasd el ezt is!
Cindy Crawford 15 éves lánya már most túl magamutogató az internetezők szerint – FOTÓ

De vissza New Yorkba. Kaia számos divatház show-ján vonult végig, ám ami a legmeglepőbb, hogy máris sikerült kivívnia magának, hogy ő zárja Marc Jacobs bemutatóját, ami az egyik legnagyobb megtiszteltetés, ami egy modellt érthet. És mindez úgy, hogy a fiatal újonc mellett az igazi nagyágyúk is ott voltak a kifutón.

Kaia kifutós képeit látva neked is olyan érzésed van, mintha a fiatal Cindy-t látnád?

Nézd meg a galériánkat - 5 kép
Így vonult Kaia Gerber a New York-i divathéten