Gigi Hadidról lesett a cipője a divatbemutató kellős közepén, a reakcióját imádjuk– VIDEÓ

Forrás: Getty Images
2017. szeptember 12.
Szerző: Kerekes Vivien

A kifutó elején elvesztette a cipőjét, és már nem tudott visszamenni érte!

Múlt héten kezdetét vette a New York-i Divathét, ahol ismét gyönyörű modellek sétálhatnak végig a kifutón, és mutathatják meg magukon a legkülönlegesebb ruhákat. Idén is feltűntek új arcok a bemutatókon; például Cindy Crawford és Rande Gerber 16 éves lánya először vehetett részt ezen a nagy eseményen, és nagyon jól érezte magát!

Noha Gigi Hadidot az utóbbi időben több támadás is érte azért, mert meghívták a Victoria's Secret idei divatbemutatójára, attól még természetesen ott volt a New York-i Fashion Weeken is. Azonban ezúttal nem azért beszélnek róla, mert annyira gyönyörű volt – noha tény, hogy az volt. Sokkal inkább azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy elhagyta fél pár cipőjét a kifutón, és így kellett végigsétálnia rajta!

Gigi viszont igazi profi, hiszen rezzenéstelen arccal, lábujjhegyen csinálta végig a showt. Szinte biztos, hogy akik hátrébb ültek, észre sem vették, hogy valami balul sült el a divatbemutató alatt. Elismerésünk, Gigi!

Olvasd el ezt is!
Ezért akarják megakadályozni, hogy Gigi Hadid is ott legyen a Victoria's Secret divatbemutatóján

Ezek után megértjük, ha egy ideig inkább sportcipőt választ; azt már úgyis bizonyította, hogy mennyire klasszul lehet kombinálni más ruhadarabokkal!

Nézd meg a galériánkat - 10 kép
10 alkalom, amikor Gigi Hadid bebizonyította, hogy a sportcipő legalább olyan nőies, mint a magas sarkú