Mihalik vs. Palvin – Szerinted melyik magyar modell volt a csinosabb a New York-i divathéten?

2017. szeptember 12.
Szerző: Kálmán Zsófi

Már ha lehet egyáltalán dönteni...

Ismét összecsaptak a magyar modellek a vörös szőnyegen. Elérkezett ugyanis a várva várt New York-i divathét, ami azt jelenti, hogy most mindenki itt van, aki valamit is számít a szakmában. A mi két csodás modellünk pedig nagyon is számít, így Enikő és Barbi is feltűnt a Fashion Week egyik legnívósabb partiján, amelyet Harper's BAZAAR Celebrates ICONS By Carine Roitfeld néven rendeznek meg már hosszú évek óta. A lányok pedig ezúttal még dögösebbek voltak, mint egyébként – már ha lehetséges ilyesmi –, mind a ketten szexis feketébe bújtak, ám míg Barbinak egy klasszikusabb estélyire esett a választása, addig Enikő egy most szupertrendinek számító kimonós szettben jelent meg.

De vajon ki volt a legszebb most New Yorkban? Szavazz, hogy melyik magyar modell szettje nyerte el jobban a tetszésedet!

Palvin Barbi

Mihalik Enikő

Még mindig beszerezheted az újságárusoknál a szeptemberi InStyle-t, amelynek címlapján ezúttal a csodás Enikő tündököl. Ha pedig szeretnél róla többet is megtudni, akkor ne hagyd ki a vele készített interjút!