Gigi Hadid bemutatja: íme, az ősz legmegosztóbb cipőtrendje, amit csak imádni vagy utálni lehet

2017. szeptember 12.
Szerző: Kálmán Zsófi

Kapaszkodj meg, ez rázós lesz!

Most már tényleg beköszöntött az ősz. A reggelek és az esték már hidegebbek, hamarabb sötétedik ránk a munka utáni borozgatás közben, és persze már az üzleteket is uralják a szezon legfontosabb trendjei. Nem tudjuk, te hogy vagy vele, de mi kifejezetten vártuk már az őszt, hiszen ha divatról van szó, ez mindenképp egy izgalmasabb időszak, mert végre nem kell a forrósággal harcolnunk.

Olvasd el ezt is!
Ne rakd őket a szekrény aljára! Íme 4 kreatív mód, amivel kedvenc nyári crop topjaidat ősszel is viselheted

Néhány vezető trendet már bemutattunk olvasóinknak, most pedig jöjjön egy olyan trend, amivel még egyelőre hadilábon állunk. És hát ki más prezentálná, mint Gigi Hadid?

Gigi ebben a szettben jelent meg a New York-i divathéten két bemutató között:

Gigitől már megszokhattuk, hogy mindig egy lépessel a trendek előtt jár – vagy éppen ő maga indít útjára egyet. Szóval Hadid kisasszony abszolút up to date, most pedig prezentálta az ősz egyik vezető cipőtrendjét, avagy a szőrős cipőt. Bizony, legyen szó muletről, papucsról vagy loaferről, most minden tipikus őszi darab bundás változatban is ott sorakozik a boltok polcain, bár arról még nem tudunk beszámolni, hogy egy ilyen szőrös papucs valóban ellátja-e a funkcióját a hidegben – vagy csak szimplán jól néz ki. Nos, neked mi az ítéleted? Jöhetnek a bundás cipők?

Ha kedvet kaptál hozzájuk, íme a mi kedvenceink a szezonban!

Nézd meg a galériánkat - 8 kép
InStyle tipp: bundás lábbelik