Ez az ősz legvagányabb táskája: tűnj ki a tömegből, és mutasd meg az állatias oldaladat

2017. szeptember 15.
Szerző: Alberti Petra Bianka

Egyetlen jól megválasztott kiegészítő elég hozzá, hogy feldobd az irodai szettedet vagy egy hétköznapi póló-farmer összeállítást, és aki szereti diktálni a trendeket jól tudja: egy nő a táskájával tud igazán elismerő pillantásokat kiváltani!

A Furla ikonikus Metropolis-táskája most új bőrbe bújik, s a dzsungel állatai inspirálták a különleges mintákat. A márkától eddig sem volt idegen a játékos színek és merész minták alkalmazása, most pedig még eggyel emelték a tétet. A városi dzsungel forgatagába három igéző tekintetű állat csöppen bele: a fehér tigris, a rózsaszín papagáj és a jaguár.

forrás: furla.com
Furla Metropolis Jungle, 102 500 Ft

Azt is eláruljuk, a személyiségedhez melyik táskaállat illik a leginkább!

A határozott – Fehér tigris

Született vezető vagy, keményen megoldozol a kitűzött céljaidért. A stílusod jól körülhatárolható, átgondolt, szereted a fekete és fehér szetteket, s megtéveszthetetlen érzékkel párosítod a megfelelő, különleges kiegészítőkkel. Naná, hogy ez a táska is éppen jól illeszkedik a kedvenc outfitjeidhez!

forrás: furla.com

A vidám – Rózsaszín papagáj

Vicces, pörgős személyiség vagy, aki mindig szívesen vág bele az új kalandokba, nagy a szíved, és hű barát vagy. Szereted, ha az öltözködésed is legalább olyan beszédes, mint te magad vagy. A színek és az extrém textúrák kavalkádja nálad tökéletes értelmet nyer.

forrás: furla.com
Hamarosan jövünk a részletekkel, figyeljétek az instyle_hungary instagram csatornát a részletekért!

A kíváncsi – Jaguár

Szeretsz mindenről tudni, a magad titkait viszont inkább megtartod, ezzel kicsit rejtélyes atmoszférát teremtve magad köré. Elszántan vágsz neki az ismeretlennek, és kísérletező kedvvel próbálsz ki új és új divatirányzatokat, mindegyiket magabiztosan viselve.

forrás: furla.com

A három állat a Metropolis-táskák rajongóinak szavazatai alapján került kiválasztásra, így kerültek be a Jungle kapszulakollekcióba. Már kaphatóak a Furla budapesti üzleteiben, de csak limitált példányszámban. A kisméretű texturált bőr táskák rövidebb vállpánttal és hosszabb, testet keresztező pánttal is hordhatóak.