Szupercuki fotók! Amanda Seyfried végre megmutatta a világnak a kislányát

2017. augusztus 25.
Szerző: Kálmán Zsófi

Végre elcsípték a fotósok ezt a cukiságot!

Már 5 hónapja annak, hogy Amanda Seyfried életed adott első gyermekének. A színésznő és Thomas Sadoski kapcsolata rohamléptekkel haladt az utóbbi időben előre, hiszen a férfi tavaly szeptemberben kérte meg Amanda kezét, majd két hónap múlva bejelentették, hogy szülői örömök elé néznek. A 9 hónapban még titokban az esküvőt is megtartották, azóta pedig boldog családi életet élnek a kislányukkal, akinek a nevét eddig még nem árulták el a sajtónak.

Szóval a sztárpárról egyvalami már biztosan elmondható: amennyire csak lehet, szeretnék kizárni a nyilvánosságot az életükből. Titkos esküvő, és a csöppség nevét is homály fedi... Ezért is számít olyan nagy durranásnak, hogy a paparazziknak sikerült végre elcsípniük egy családi idillt.

És bár ha a lányáról nem is, az anyaság problémáiról már most nyíltan beszél Amanda:

Olvasd el ezt is!
Amanda Seyfried frappánsan visszavágott azoknak, akik szerint nyilvánosan nem lenne szabad szoptatni

De vissza az apró cukisághoz. Amandát és Thomast persze már többször is látták a fotósok, ahogyan babakocsival sétálgatnak Hollywoodban, ám eddig mindig gondosan ügyeltek rá, hogy a babát még véletlenül se pillanthassák meg a kíváncsi érdeklődők. Most azonban egy békés hétvégi reggelit sikerült mégis elcsípni, ahonnan természetesen Amanda szeretett kutyája, Finn sem hiányozhatott.

Nézd meg az első fotókat a piciről a galériánkban!

Nézd meg a galériánkat - 3 kép
Amanda Seyfried végre megmutatta a világnak kislányát