A nap híre! Nem fogod elhinni, melyik márkával működik együtt Karl Lagerfeld

2017. augusztus 25.
Szerző: Kálmán Zsófi

Ősszel jön Karl Lagerfeld különleges kollekciója!

Karl Lagerfeld maga a Chanel, de tervez a Fendinek és vannak saját kollekciói is. Filmet rendez, irányítja és néha fotózza is a kampányokat, nem beszélve arról, hogy nap mint nap túláradó szeretettel gondozza Choupette nevű macskáját. Egyszóval elfoglalt.

De ez sem akadályozza meg abban, hogy újabb és újabb projektekbe vesse bele magát, és most úgy tűnik leereszkedik a haute couture elefántcsonttornyából, és egy mainstream márkával működik együtt. És hogy melyik ez a márka? Valószínűleg sosem gondoltad volna, senki sem gondolta volna, de ez pedig nem más, mint a Vans!

Bár fotók még nincsenek a kollekcióról, de már most hatalmas várakozás övezi, hiszen Karl neve konkrétan garancia arra, hogy ez valami szupermenő dolog lesz. Karl Lagerfeld és a Vans közös kollekciója szeptember 7-én debütál, mi már nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy mi sül ki ebből!


Karl választása talán mégsem olyan meglepő, lévén, hogy a Vans old school fazonjai most az egyik legnagyobb menőségnek számítanak az utcán – a street style ikonok például így vonulnak Vans-ben!

Nézd meg a galériánkat - 8 kép
A street style ikonok kedvence: Vans